dulek Merviny Bende yemek vs yapıyorum da ev işi hiç yapmadım, yapmasam da olmuyor. Doktor da günlük yaşamına devam et diyor çevremdekiler sakın ola yapma diyor 😅 şaşkınım yani
Merviny dulek bence agir kaldirma ve yuksege uzanma. Ben de dikey supurge ile düz olan alanlari supurdum mesela ama ne olur ne olmaz diye abartmiyorum
Gulbahcesi_ dulek bence yapma eşinle konuş yada arkadasın aılen vs bırısı yapsın ben tüp bebek öncesi de sürekli iş yapardım beden yoruluyor ağır iş yapıyosun sonucta tüp bebek sürecinde de dinlemedim kimseyi hep iş yaptım sonuc 13 haftalarda gebelıgımın hep kanamalar oldu o yuzden bence dinlendir kendını
Fuunndaaa dulek bende çok tedirginim daha önce 30 haftalık hamileliğimde kalbi durdu, o yüzden hep bir stres halindeyim, korkuyorum elimden gelse haftalık kontrole gideceğim
Pembelimavili serinnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim emek veren herkesin müjdesinide verisn inşallah 🙏
Gulbahcesi_ Pembelimavili bence kan vermeyin tam gününü bekleyın 12 yada 15 her doktor farklı söylüyor o zaman kan verin
Yademm mutlulukmevsimi benimde 6aa be bende 4 gün sonra öğrendim acaba bizim 6 geçtiği için mi erken öğrenmiş olduk çok şükür 😍
mutlulukmevsimi Yademm benim ilk kızımda 6AAydı o geç döllenme olmuştu 10. Gün 29,92 ile öğrenmiştim öncesinde çıkmamıştı bence 6AA ile ilgisi olduğunu sanmıyorum 😊
FatmaZehra06 @moonlight41 estrofem Donmus embrıyo transferınde kullanılıyor rahmı kalınlastırmak ıcın bazen bant verıyorlar onun yerıne clımara fort onu kullanmış olabılırsın
moonlight41 FatmaZehra06 yok daha transfer olmadım transfere hazirlikta kullaniliyormus demek ki bilmiyordm bende yumurta buyutme toplama sürecinde kullaniliyor sanıyordm hic kullanmayinca sorayım dedim canm
FatmaZehra06 @moonlight41 anladım canım transfer aşamasında kullanılıyor bazen onu verıyorlar bazen de bant verıyorlar koluna yapıştırıyorsun ben ıkısını de kullandım ılk ıkısınde bant son ıkısınde hap
moonlight41 FatmaZehra06 kac defa tedavi oldunuz olumlu sonuclar veriyormu bu ilaclar birde banttan bahsedermisiniz
FatmaZehra06 @moonlight41 ben 2 kez hamıle kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım bırınde kalbî durdu bırınde de gelısımı durdu bant kullandıklarımda hamıle kalmıştım kolunun üstüne yapıştırıyordum 1 gün durup degıstırıyordum