dulek Fuunndaaa benim de o hafta da çok vardı ama sonra kesildi şuan 6+4 oldum, beta hcg ilk arttığında vücut öyle tepki veriyor heralde
Pembelimavili Gulbahcesi_ yaaa ne güzel bir mesaj. Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende inşalalah güzel haber alırım çok teşekkür ederim. 😊
Pembelimavili Serap09 Serap09 çok teşekkür ederim ilk tüp bebek tedavisinde genetikten şüphelenmedik tiroid hastayım ben. Bağışıklıga ve kiloya odaklandık ve yol aldık açıkcası. Bu transfer tutmazsa genetik tanımlı embriyo yapacak doktorum ama bizden genetik test istemedi. Bazen Anne babada genetik hastalık yoksa bile embriyo da olabiliyormuş o yüzden ona odaklandı paylaştığınız için teşekkür ederim
Pembelimavili ingilizceci ya maşallah ne kadar güzel inşallah pozitif güzel haberler alırız hep birlikte.
Pembelimavili thetwinmom teşekkür ederim çok haklısınız hepsinin farkındayım ancak insan engel olamıyor. Öğretmenim ben ve tedavi için 1500 km geliyorum 2 yazdır.olmadıgında bir kaç ay dinlenip devam ederim diyemiyorum. Öğrencilerimi sezon ortası bırakıp tedaviye gelemiyorum. Yılda bir transfer de yaş ve zaman açısından oldukça strese sokuyor. Yaşadığı şehirde tedavi görüp bir yılda defalarca transfer yapanlar var bu bir nimet. Ama ben transfer için bile okulların tatil olmasını bekliyorum.
thetwinmom Pembelimavili aklınızı lütfen başka yerlere verin kalpten inanın şuan bebeğiniz sizinle belki ikiz bile olabilir sadece güzel şeyler düşünmelisiniz umuyorum bir haftaya kadar sizin güzel haberlerinizle hepimiz sevineceğiz 🥰
serinnn Pembelimavili Sizi anlayabiliyorum bende 15 tatil yaz tatili gibi zamanlarda planlama yapmak durumundadım ama planlanan zamanlar denk gelmeyebiliyor bazen işte…sıkmayn güzel canınınızı Yol da önemli bir etken tabi Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah
Merviny dulek ben uykuluyum genelde. Ise devam ediyorum ama masa basi isim cok sukur. Fakat full oturunca aksamlari agrilar oluyor. Ev islerine bi abla geliyor. Ben yemek yapıyorm evde
dulek Merviny Bende yemek vs yapıyorum da ev işi hiç yapmadım, yapmasam da olmuyor. Doktor da günlük yaşamına devam et diyor çevremdekiler sakın ola yapma diyor 😅 şaşkınım yani
Pembelimavili Merviny pozitif olsa verirdim ama şimdi birazcık kalan umudumu da kanda negatif görüp sonlandırmak istemiyorum 🫣🤭
Pembelimavili thetwinmom çok teşekkür ederim duanız ve iyi temennileriniz için çok incesiniz. 🙏❤️Rabbim isteyen emek veren hayal eden herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. 🎈
Gulbahcesi_ Pembelimavili bence kan vermeyin tam gününü bekleyın 12 yada 15 her doktor farklı söylüyor o zaman kan verin
Fuunndaaa dulek 5+3 benimde 3 gündür inanılmaz bulantım var şaşkınım daha önceki tüp bebek transferimde hiç olmamıştı bulantı
dulek Fuunndaaa her hamilelik kendine özeldir 💜 aman belirti olsun, olmayınca ben kötü düşünüyorum nedense bişey oldu olacak gibi
Kadriyet Pembelimavili Merhaba Benim de tüp bebek 5. Gün embriyosu 12 gün sonunda kan verdim o şekilde gördüm pozitifi ilk tüp bebek denemem daha önce 2 kez aşılama yaptırdım öncesinde kendiliğinden olan fakat sağlıksız sonuçlanan düşüğüm olmuştu Rabbim ilk denemede ol dedi ve oldu şu an 20 gün var normal şartlarda doğumuma 37+1 bugün 39 da sezeryan planlaması olacak Allah’ın izniyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırla sağlıkla
Pembelimavili Kadriyet kesinlikle Allah nasip ettikten sonra ne engel olabilir ki? Sizin adınıza çok sevındım inşallah kolay, sağlıklı bir doğum olsun. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.biz bekleyenlere de dua edin lütfen🙏🎈
Pembelimavili serinnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim emek veren herkesin müjdesinide verisn inşallah 🙏
Fuunndaaa dulek bende çok tedirginim daha önce 30 haftalık hamileliğimde kalbi durdu, o yüzden hep bir stres halindeyim, korkuyorum elimden gelse haftalık kontrole gideceğim