Dry94_ Fatmanur1234gk bu şekilde sağım yöntemi varmış bir çok kişinin sütü bu şekilde çoğalmış deneyin isterseniz birde stres yapmamaya çalışın bol su tüketin rabbim tez zamanda kavuştursun sizi 🥰
Babybebi Fatmanur1234gk Allah ım korktuklarınızdan emin eylesin inşaAllah canım Allah büyük sadaka verin adak adayın mesela çocuk sevindirmek gibi mesela durumu olmayan birisine bir miktar yardım gibi durumunuz neyi kaldırıyorsa o şekilde 🤲🏻💐
Minik1Civciv Fatmanur1234gk amin canım Allah razı olsun Rabbim yavrunu tez zamanda kavuştursun inşallah 🤲🏻
Cerentoprak Fatmanur1234gk çok üzüldüm Allah sağlık versin umarım çok çabuk kavuşursunuz sakın moralini bozma sakinleş ve olumlu şeyler düşün. Ona sen iyi geleceksin sadece,senden başka kimsesi yok♥️
Fatmanur1234gk Cerentoprak elimden geldiğince iyi tutmaya çalışıyorum sağolun dualarınız için Allah razı olsun 🤲🏻
Esseraa22 @Fatmanur1234gk benim kızım doğum esnasında sıkıştı nefessiz doğdu oksijensiz kaldı mosmordu hemen kuveze girdi 5 günlük bir surecimiz oldu elhamdülillah şuan 5 yaşında bir sıkıntımız yok
Esseraa22 @Fatmanur1234gk çok geçmiş olsun Rabbim.kalici şifalar versin tez vakitte kavuşun yavrunuzla🤲
Zge12 Fatmanur1234gk canım öncelikle gözünaydın Rabbim analı babalı büyütsün evladınızı size bağışlasın Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah kısa sürede küvezden çıkar 🤲🏻❤️ sanada geçmiş olsun sende kısa sürede toparlanırsın inşallah kuzum
Kikiriki Fatmanur1234gk sizin için dua edicem inşallah tez vakitte kucağınıza alırsınız gönlünüzü ferah tutun 🌸
Cnsyldz Fatmanur1234gk 1 hafta oldu bebeğim küvözde ebebekte bestlak var hemen alın günde 3 kere çeyrek su bardağı suya 20 damla damlatarak kullanın