Sonkayalar Melek_Melek 6.haftada basladı berbat sekılde 16. Haftaya kadar surdu suan 33um 30. Haftadan ıtıbaren tekrar basladı 😞
YagmurDaskn Hanife_ Ben de benim gibi olan var Mıdır diye düşünüyordum 😂 11. Haftada başladı bulantım hala devam ediyor 13+3üm
2cocukannesiiii Bende 8. Haftamdayım çok hafif bulantılar oluyor daha kusma olmadı inşaAllah olmaz çok korkuyorum 🙁
Hanife_ YagmurDaskn normalde herkesin 12. haftada biter bizim böyle 31 haftalık oldum hala ayda bi kez kusarım
Melek_Melek Bende de çok çok az açık Kahverengi akıntı oldu bugün yarın doktora gideceğim aradım doktorumu sorun olmaz dedi ama insan ister istemez stres oluyor
2cocukannesiiii Melek_Melek benimde oluyor bazen kanama şeklinde bile oluyor ama korkulacak bir ley olduğunu düşünmüyorum stress yapmayım Allah yardım eder Allah korur🤗
Tuselizya 2cocukannesiiii 6+1 benim de bugün oldu çok korktum ilaca başladım ayağa kalktığım da akıyor hemen kahverengi napıcam bilmiyorum 😔😔
Sinemmurat Sonkayalar benimde başladı bulantım sebebi ne acaba 5 buçuk ay çektim tam geçti rahatladım dedim yine başladı bulantılar
Denizcan Melek_Melek ahh o bulantılar 6.haftata başladı 4.ayıma kadar sürdü, o zamanlar nasıl geçti anlatamam allah kolaylık versin
Sabireeray Melek_Melek canım o kişiden kişi ye değişir benim 3.gebeligim ikisinde hiç bişey hissetmesini bunda ise 4ay kustum su içsel çıkardım kişinin 9 ay devam ediyor
Sumeye Eyvah bulantı hamile olduğumu öğrenince başladı çok erken başladı 12 haftama girdim bu gün hala var hala var kusuyorum ölüyorum kızlar
EsZe Melek_Melek 7. Haftada başladı şu an 14+4 üm. Artarak devam ediyor. Önceden kusmazdım pek bu aralar hergün kusuyorum nerdeyse. Benimle aynı haftada arkadaşım var o hiç bulantı yaşamadı. Kişiye göre değişiyor