Seyda-06 evet doğumum oldu teşekkür ederim Allah razı olsun ben spinal ile sezeryan oldum bebek doğduğu andan benim ameliyatımın bitişine 5 dk kalaya kadar benimle ameliyathanedeydi hep sesini duydum giydirmelerini vs hep izledim son 5 yada 10 dk kala yalan olmasın ebe annesi biz uyandırma kısmına gidiyoruz seni orada bekleyeceğiz dedi bebek gittikten 10 dk sonrada beni uyandırma yerine aldılar oğlumu orada emzirdim ebe desteği ile bi 10 15 dk orada bekledik ayaklarımın hareket etmesini ameliyathaneden benimle birlikte çıktı yanımdan hiç ayrılmadı bebek odalar iki kişilik ama sezeryan doğumları hep tek kişi yatırıyorlar eşler de refakatçi olduğu için rahat olsunlar diye, ebeler de iyiydi öyle sevmediğim hoşlanmadığım hareketleri olmadı bi yatış yaptığımız gün bir ebe/hemşire biraz sert ve emir kipleriyle konuşuyor 😀 ama onuda pek görmüyorsunuz 4 de gidiyor o gececiler geliyor odalar geniş ve temiz (sadece şöyle birşey oldu ilk yatış yapar yapmaz takılan serumun son kullanma tarihi 2 ay geçmişti🙃 biz yarısında farkedip hemen çıkarttık 6 aya kadar birşey olmuyor falan dediler de istemiyorum dedim)