bebetoli adatuna ben severim suprizleri ama yine de bakış açısı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
bebetoli halitefe anladım herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah saglika kucağına almayı nasip etsin biz anı olrk kalmasını çok istiyoruz 🥰
bebetoli Salihanurrr ya rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 çok farklı duygu isteyenlere de nasip etsin
bebetoli ikibaloglanannesi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 çok farklı bir duygu isteyenlere rabbim nasip etsin inşallah
ikibaloglanannesi bebetoli Ben ikisini de aldım çok şükür sağlıkla. Biri 29 aylık diğeri 3.5 aylık oldu🤍 Darısı sizlerin başına hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah yavrularınıza🌺
bebetoli H-a-t-i-c-e ilerde çocuğunuzla izlemeyi nasip etsin bende bu konuda çok özenle davranıyorm anı olrk kalck sonuçta sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
H-a-t-i-c-e bebetoli Allah razı olsun bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım 🌸
bebetoli aybalasmom çok güzel ypmissin insllh çekmişsin görüntülü aramayı anı olrk kalsın size de 🥰rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
aybalasmom bebetoli teşekkür ederim 🙏 evet ekran kaydı almıştım ses çıkmamış ama yine de kızıma anı olarak göstermek için heyecanlanıyorum 🥹🥰
surprizbebekkk bebetoli dedim ki aynen bu şekilde kocam hamileymişim cinsiyetide erkekmis adam neye uğradığını şaşırdı 🤣