bebetoli Evet kizceler ablalar cinsiyeti öğrendiniz nasıl söylediniz supriz vs yapıldi mi ben bu arada 13+1 daha henüz öğrenemedim pazartesi gidecez dua edin öğreneyim çünkiiii Ağustos 2 evlilik yıl dönümümuz o zmn söylemeyi düşünüyorum 🥰
kimchikimdi bebetoli Doktorda öğrendik, böyle sürpriz tarzı şeyleri sevmiyorum ama keşke öğrendiğimiz zaman videomuzu çekselermiş sonradan aklıma gelmişti 🥺😂
Yazmelegi_ bebetoli kendi aramızda balon patlattık anı kalsin diye oyle öğrenmiştik ❣️ bunda da öyle yapcaz
isimsiz12 bebetoli biz birlikte öğrenicez nasipse aklımdaki konsept ile 🥹 ama 16.haftayı bekliycez sabredebilirsek net olması için😄😄
forumgurmesi İkisinde de birlikte kontrolde öğrendik. Bizim için cinsiyet önemsiz olduğu için parti süpriz vs gibi şeylere giemedik hiç.
bebetoli kimchikimdi bende anı kalsin diye supriz yapmak istiyorum sonra ilerde çocuklarla izleyip gülüp eglenebilecez sağlıkla büyütün kucağınıza almaya nasip etsin 🥰
bebetoli Yazmelegi_ anı olrk kalması çok güzel düşünce bende bu dusundeyim çoğu kişi böyle şeyleri anlamsız olduğunu söylüyor ama ilerde çok güzel sonuçlarla çocuklarımizla izleyebilecez 🥰sağlıkla almayı nasip etsin insllh
bebetoli adatuna ben severim suprizleri ama yine de bakış açısı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
halitefe bebetoli doktor kontrol esnasında söyledi eşimde duydu böyle konseptli kutlamalı şeyler bana inanılmaz gereksiz ve saçma geliyor çocuğun cinsiyeti çok bunlara konu olacak birşey değil bence
bebetoli halitefe anladım herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah saglika kucağına almayı nasip etsin biz anı olrk kalmasını çok istiyoruz 🥰
bebetoli Salihanurrr ya rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 çok farklı duygu isteyenlere de nasip etsin
ikibaloglanannesi bebetoli Herhangi bir sürpriz yapmadım. İki oğlumda da 9 ay boyunca işinden izin alarak kontrole geldi benimle ve birlikte öğrendik.
bebetoli ikibaloglanannesi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 çok farklı bir duygu isteyenlere rabbim nasip etsin inşallah
H-a-t-i-c-e bebetoli biz ikimiz beraber öğrendik kâğıda yazmasını istedik doktorumuzun ve aile arasında küçük bir kutlama gibi hep beraber öğrendik bize de anı kaldı
bebetoli H-a-t-i-c-e ilerde çocuğunuzla izlemeyi nasip etsin bende bu konuda çok özenle davranıyorm anı olrk kalck sonuçta sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Deleted33000 bebetoli bizde eşim de bende hissediyorduk erkek olacak diye ben cinsiyeti öğrendim dediğimde şaşırır sanmıştım ama o benden önce dedi erkek degilmi diye evet dedim artık çünkü aşermem aynı ilk oglumdaki gibiydi tahmin etmemiz zor olmadı 😂😂
aybalasmom bebetoli eşim uzakta olduğu için kontrollere tek gidiyorum. Öğrendiğimi söyledim ama cinsiyetini söylemedim. pasta yaptırdım görüntülü aradım beraber kestik o şekilde öğrendi
bebetoli aybalasmom çok güzel ypmissin insllh çekmişsin görüntülü aramayı anı olrk kalsın size de 🥰rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin