gozbebeklerim2 nurcanblg 6+5 bı gün önce doktora gittim keseyi tek gördüm iki hafta sonra gelmemi söyledi doktor kalp atışı için
katlav 6+6 haftalığım yarın tam 7.haftada doktor randevum var kalp atışı duymaya gideceğiz. Daha önceden kese ve yolk sac görmüştüm.
_mom01 nurcanblg 7+3 üm geç döllenme,haftaya kalp atışı için gideceğiz Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz , iştahım hiç yok bulantı hayatımı eline almis durumda ,sürekli uzanıyorum elhamdülillah her halime
Elfidanur _mom01 bu bende var aşırı hala gecmıyor zor yıyıp ıcıyorum sudan bıle tıksınır oldum tobe ya rabbım🥹
pembeayakkabilikiz nurcanblg 5+1 haftalık benımde aşırı yorgun halsiz uykusuz iştahsız bi haldeyım hep uyumak ıstıyorum ama uyuyamıyorum 28 aylık kızım var pesımden ayrılmıyor. arada bi mıde bulantısı baş donmesi başladı şimdilik böyle benımde.
hizlivecocuku nurcanblg 7+3 sürekli uykum geliyor ve çok erken olmasına rağmen koku hassasiyetim başladı aşırı olan her şey iyi veya kötü midemi bulandırıyor
katlav Oz26 evet bugün kalp atışı duydum 🥰🥰 değişik bir deneyimmiş ilk bebeğim benim 🙏🏻 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
fatmanurr1107 5+6 geçen günlerde keseyi gördük. Pazartesi 6+3 ile kalp atışı duymaya gideceğim. Kızlar duyulur mu?
katlav fatmanurr1107 ben bugün 7 hafta diye gittim kalp atışı duydum ama bebek 6+4 müş doktorum normal dedi. Bence siz de duyabilirsiniz kalp atışı. Ben vajinal ultrason ile duydum.
Oz26 katlav çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın ☺️ bende yarın 7+2 de gideceğim. Benim de ilk gebeliğim ama yaşımdan dolayı biraz endişeliyim sen kaç yaşındasın
fleease staRmama ben de çok halsizim ya tüm gün yatıyorum, bulantım da var günde 1 öğün yiyorum onu da zorla, arada meyve yemeye çalışıyorum.
Elifinizz5461 staRmama evet aynen bende öyleyim sürekli uyuyorum mide bulantısı halsizlik falanda var bazen zor yemek yiyorum canım istemiyor maalesef 😕
katlav Oz26 sen de umarım sağlıkla kucağına alırsın yarın mutlaka haber ver 😊 32 yaşındayım. Çok genç sayılmam.
SebahatR Bende 5+6 dayım haftaya perşembe kalp atışı duymaya gideceğiz inşallah 🥹🥰 rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
lee_ann nurcanblg 4+5 haftayız kasık ağrısı ve bel ağrısı biraz var ve peçeteyle açık kahverengi leke veya akıntı görüyorum 🫤 benimle aynı haftada olan varsa betanız kaç çıktı
melisaemirhan lee_ann tam 4 haftalıkken 500 çıkmıştı doktor 3 gün sonra gel keseyi görelim dedi daha beta istemedi zaten randevuya gittiğimdede keseyi gördüm şuan 4+6 yım :)