Tazeanne56 nurcanblg 3+4 olur mu😂😂 ben dün iki koyu çizgiyle öğrendim henüz adetim gecikmedi beta da bakmadım bir hafta bekleyip öyle kadın doğuma gitmeyi planlıyorum dün evlilik yıldönümümdü kocama sürpriz oldu🥰
meliiissss nurcanblg 5+6 dayız pazartesi kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah her şey yolundadır, herkesin bebişide iyidir inşallah 🩵🫂🥰
Ecrin_47 nurcanblg 5+4 günlükten selamlar 🙋🏼♀️ şimdilik hiç bir sorun yok çok şükür cuma günü randuvumuz var inşallah bebeğimin minicik kalp atışını duyarim siz duydunuz mu ☺️
nurcanblg meliiissss Tazeanne56 [silindi] Oz26 EdDaa12 melisaemirhan İnşallah herkes sağlıklı stressiz güzel bir hamilelik geçirir kızlar benimde beta 3260 şuan için artışı güzel gidiyor 5+6 yım dün doktora gittim henüz keseyi göremedim bi süre bekleyip sadece beta takibi yapıcam acaba geç döllenme mi oldu
[silindi] 6 haftalıgım bugun kese ve içini dolu gördük🥹 kalp atışı ıcın haftaya gıdecegım hayırlısıyla (ınsallah🌸
Zhrcyl Bende 4+6 bel ağrım var buhüm ara sıra da karın ağrısı oluyor, onun dışında gün içinde ağırlık basıyor 😊
melisaemirhan nurcanblg İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi bence de geç döllenme olmuş olabilir bi daha ki randevunda hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyman dileğiyle🤲🏻
fleease 6+6 yız kalp atışını duyduk 🤍 Bebişte sorun yok çok şükür. Bende mide bulantısı, halsizlik, duygusallık öyle geçiyor günler bebiş iyi olsun hepsine razıyım 🥹