peroksizom Kızlar adetime 1 gün var erken gebelil testi yaptım böyle bir sonuç çıktı fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz 
vanilya_kokusu peroksizom büyük ihtimalle hamilesin ben acilde verdim 1 saate çıktı sağlık ocağı 1 günde çıkarıyor diye biliyorum
peroksizom Gkcgkc ayyyy hadi inşallah yaa adet öncesi yaptığım için kendime çok kızdım sonra da o çizgiyi görünce şok geçirdim
Fspgmb peroksizom Tıp merkezinde kan vermiştim bende ilk öğrendiğimde 2 saate çıkmıştı sonuç eğer verirseniz yazın mutlaka güzel haberlerimizi alalım🥰🥰
Admsarzu peroksizom sabrın varsa yarın sabah erkenden sağlık ocağına git eğer yok diyorsan hastane aciline gidip kan testi verebilirsin 1 yada 2 saatte sonuç çıkıyor
peroksizom  1 dakika içinde çektim bu fotoğrafı da hani süre de geçmedi
peroksizom vanilya_kokusu Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🩷🩷🩷 umarım nasip olur kaç aydır istiyoruz
vanilya_kokusu peroksizom olur canım Allah vaktini bekliyor verecek size de o müjdeyi zaten vermiş bellli 🥰😍biz Haziran’da düşünmeye başladk temuzda hamile kaldım ve asla öyle erken kalacagimi düşünmezdim ovulasyon testi yaptım çok şükür tuttu
peroksizom Fspgmb ay inşallah eşim gelsin akşam onunla bir konuşayım öyle kan testi vereyim diye düşündüm
peroksizom vanilya_kokusu inşallah rabbim sana sağlıkla sıhhatle güzellikle doğum sürecini atlatmayı nasip etsin 💖💖
peroksizom Admsarzu her ay umutla bekleyip hüzünle yüzleştiğim için bu ay çok umutlanmayım dedim, o yüzden belki yarın sağlık ocağına giderim veya tıp merkezine giderim