humahmet Ben ebe olarak yorum yapmak istedim. 7+5 haftalık gebelikte bu şekilde bir kanama yaşamak gerçekten seni çok korkutmuş olmalı, çok haklısın. Ama doktor kalp atışı iyi demişse ve kanama kaynağı görülmemişse, bu bazen implantasyonla ya da rahmin içindeki hassas damarlarla ilgili olabilir. Verilen iğne ve ilaçlar muhtemelen kanamayı durdurmaya ve rahmi rahatlatmaya yönelikti, işe yaramış olması sevindirici.Ancak hala halsizlik, baş ağrısı, bel ve karın ağrın varsa ve özellikle aşırı yorgunluk yaşıyorsan biraz daha dinlenmen şart canım. Evet küçük bir çocuğun var, durmak zor ama bu dönemde hem senin hem de bebeğin için mümkün olan her fırsatta kendini dinlendirmen lazım. Bu semptomlar yorgunluktan da kaynaklanıyor olabilir. Vücudun sana sınırını gösteriyor.Yine de ağrıların şiddetlenirse, kanama tekrar ederse ya da akıntı gibi farklı bir durum olursa mutlaka yeniden doktoruna görünmelisin. Lütfen kendine nazik ol. Azıcık da olsa yardım alabiliyorsan destek istemekten çekinme. Şu anki önceliğin bebeğin ve sen olmalısın. Bu süreci daha önce yaşayan pek çok kadın oldu ve toparladılar, sen de toparlayacaksın, yeter ki kendini ihmal etme.