Ilgaz01 Maddi durumla ne alakası var erkek yada kız bebek istemenin ? Bu nasıl aşağılayıcı bir itham ? Sizde bana hesaplattırma yapmıştınızz.
İlk çocuğunuz kızdı ikincisini erkek istiyordunuz .
Erkek hesaplamıştım ve çok sevinmiştiniz . Sonuç doğru erkekmiş bebeğiniz diyelim kız olsaydı sizde isterdiniz . İnsanlar olmayanı isteyebilir yeter artık özellikle kız annelerine özellikle bu saçma algı yapılıyor . Kadının iki oğlu varsa kız istiyorum diye dalga vari veya rahatca diyebiliyorken , kız anneleri erkek istiyorum derken onca açıklama yapmak zorunda kalıyor şahsen benim olmasa bende isterdim benim ilk çocuğum erkek sonra ikisi kız Allaha şükür her ikisinden de verdi vermese bende isterdim kız ya da erkek . Fransa’da yaşıyorum artık moda olmuş çok çocuk millet 4-5-6 ne verdiyse yapıyor ve bizim ülkemize gelince aşağılanıyorlar yani hamileliğize veriyorum hormonlarınıza veriyorum ama hiç kimse birbiriyle bu tarz konuşmasın lütfen şahsım adına bir şey demediniz ama ben genel olarak yorum yazma gereği duydum çünkü çoğu hamile anneler var hassas olabilirler sizin gibi .