Ervahayal Ilgaz01 Tm canm yazarım senin bebeğinde hareket hissedıyormusun ben bugün 17 haftalık oldum hiç hareket hissetmıyorum normalmi
Ilgaz01 Ervahayal benimkiler erken oynuyo 12 de ikisini de hissettim hemsire olduğum için de olabilir
nurandogannn Ilgaz01 Erkeğe benzetti ama bende kız hissediyorum bir oğlum var benimde kıza cok odaklandığım için midir bilmiyorum ☺️
Ilgaz01 nurandogannn rrdimlerde bacak arası bomboş yani farklı açıdan baktıkça bilmem ama bomboş inan ki attiklarinda
nurandogannn Ilgaz01 valla inan bana da öyle geliyor hala bir ihtimal değişir mi siye düşünüyorum doktorum da doçent ama bilmiyorum 🥲
Ilgaz01 nurandogannn bilmiyorum canım benimki kurt 10 haftalik biliyor hwrkesinki farklı yaşlı ise ben pek güvenmiyorum yapim.bu ins yanılır gonlundeki olur kafası küçük kiz kafası gibi sizlerin ilk bebeginki de küçük mu
nurandogannn Ilgaz01 orta yaşta çok genç değil doktorum. Oğlumun kafası büyük hatta doğuma yakın sınırdaydı sezeryan oldum o yüzden koca kafa bir oğlum var ☺️
Kitabmikurdu Ilgaz01  bu da karından banada bakabilir misin canım rica etsem 12+4
koseleyla Ilgaz01 bir kızım var bakalım 1 hafta sonra fetal dna testinde cinsiyet belli olacak söylicem hepinize 🥰
happysweety Ilgaz01 %70 erkek dedi ama 2 gün sonra bakalım tekrar kesin olsun dedi doktor şüpheye düşünce bende düştüm açıkçası ama bildiniz sayıyorum ☺️
Ilgaz01 Mamiko_2020 bu makine adana makinesi gelişimi çok iyi bebek bu arada benim dr makinesi da çok iyi bundan yani kaliteli