Sulee123 Kubra66 mrh bende 8+3 ne yemeye dikkat ediyorsunuz acaba kilonuz nasıl ben hiç kilo almadım bedense sizin nasıl
Kubra66 Sulee123 canim ben zaten kilolu bir şekilde hamile kaldim sağlıklı besleniyorum ceviz badem bol bol süt meyve zaten 8. Haftada kilo almak normal degil 12. Haftadan sonra başlıyor genelde canim😘😘💋
Sulee123 Kubra66 anladım 2 aylık olup ben bileyim hiç kilo almamam köyü gibibayt geliyor ben zayıfım şuan 56.80 umarım böyle devam etmez
Kubra66 Sulee123 yok kuzum çok normal benim arkadaşım da zayıf oda 13. Haftadan sonra almaya başladı Merak etme yani😘😘
Deryassssssss Kubra66 bu konuda bende dusuncedeyım canım benım adetıme gore 7 hafta 5 gün olması lazım ama doktorun dedıne gore 6 bıcuk 7 cıkıyor martın 14 de cardı kontrole benı o zaman kac haftalık olcam
Kubra66 Deryassssssss benim kontrolümde 20 Martta kuzum bakalım normale dönecek mi inşallah dönerler kuzum💋
Bubu84 Panikleme benimde gerydi folik asiti iç .birde kalp atışı duyduğun için rahat ol . Şu benim ilerde 4 gün toparlıyor allahın izniyle
denizcik Kubra66 genelde ultrason cihazlarında +-5 hatta başlarda 7 olur. O yüzden panik yapma ilerleyen zamanlarda mutlaka toparlacaktır☺️