Songlkaraduman Kubra66 geç döllenme olmuş olabilir canım bende gittimde 11 haftalık olman gerekirken bir hafta geç döllenme olmuş diye 10 haftalıksın dedi bir sıkıntı olacağınızda söylemedi sorsaymışsın keşke bi
Kubra66 Songlkaraduman sordum kuzum oluyor bazen dedi de bende yaşayan varmi geri haftasını yakalıyor mu diye merak ettim o yüzden bir danışmak istedim🤗
YagmurDaskn Kubra66 Evet normale döndü ama 1 hafta geç döllenmiş. 😊 haftalarını yakalıyorlar bebekler
Kubra66 Fulisko sordum kuzum doktora olabiliyor dedi de yaşayan varmi tekrar haftasini yakalıyor mu diye yasayan varsa sormak istedim😘
eglhnztrk Kubra66 benimde 7+6 olması gerekirken 7+2. Dört gün geriden geliyo. Sizin ilk öğrendiğinizde beta değeriniz kaçtı. Benim 4. haftada 431 di. Doktor bu değer cok yüksek geç döllenme olma ihtimali düşük dedi. pztsi doktor randevum var 😞
Ga35 Kubra66 tatlim benimde 1 hafta gerideydi 7. Haftada suan 9 haftalıgız sadece 3 gün gerideyiz , bende cok korkmustum neden geride gelişmiyor mu diye ama folik asitini al suyunu bolca iç arayi muhakkak kapatiyor :)
Kubra66 eglhnztrk ben tam regli günümde de öğrendim ama benim değerim düşüktü 103 dü o yüzden doktor banada dedi geç döllenme olabilir diye 12. Haftada ayrinrilida bakar net bir şey söylerim dedi canım 😘
minnakkuzumm Kubra66 sen kendine iyi bak beslenmene dikkat et. bunlar cok kucuk sorunlar. Allahim yasatmasin beterlerini. geriden gelipte bi hafta önden gidiyo simdi benimki :)
Kubra66 minnakkuzumm maşallah kuzumm tabiki öyle rabbim beterinden saklasin ama merak ediyor insan 😘😍💋
Sidelya Benim de 1 hafta gerideydi o haftalarda şimdi 11 haftalık kontrolde 12 haftalık çıktılar 😊 beslenmene dikkat et bol bol ceviz badem süt yoğurt ve muz yiyorum belki onların faydası olmuştur
Kubra66 Sidelya bende dikkat et ediyrm kuzum inşallah diğer kontrolde bizde haftamiza döneriz teşekkür ederim masallahh💖😍😘🤭
Sulee123 Kubra66 mrh bende 8+3 ne yemeye dikkat ediyorsunuz acaba kilonuz nasıl ben hiç kilo almadım bedense sizin nasıl