Zge12 H_M_ hamilelikte 5 üstü pozitif sayılıyor kuzum ama 2 günde bi kan ver düzenli bi artış olacak mı ona bakılması gerek
H_M_ Esma006 teşekkür ederim canım şimdi yine kan verdim kadın doğuma gidince kan aldılar bu dün verdiğimin kan değeri hamilelik varmı
H_M_ Zge12 doktor hamilesin demedide sağlık ocağı ondan ama idrar testinde çok belirgin çıktı anlamadım
Zge12 H_M_ kuzum sen iki günde bi kan ver düzenli bi artış oluyor mu ona bakılması lazım ama değerinize göre pozitif gözüküyor şuan
H_M_ anneolmakneguzel_ ya inşallah ya sevinemiyorum 🥹2 tane kürtaj oldum kalp atışı alınamadı diye ondan herdk gidiyorum kan vermeye yukselirmi acaba ya ayın 16 da <5 çıktı
anneolmakneguzel_ H_M_ birkaç gün bekle öyle bidana bet istersen. Kalp atışı için 8.haftada duymuştum ben
H_M_ anneolmakneguzel_ inşallah canım pazartesi tekrar vericem olurmu sence çünkü doktor bu sonucum için Çarşamba günü gel dedi gitmeden bidaha vereyim diyorum
mrp2023 H_M_ çoğu doktor kalp atışı duymadan hamilesin demiyor ama betan 5 üstüyse hamilelik var önemli olan artış bu sayıdaki
anneolmakneguzel_ H_M_ kadın doğum mu gel dedi? Ama çokçok erken buyuk ihtimal pek bşy gorunmez. Ama istersen ver tabii ne kadar yğkselmiş rahat edersin
H_M_ anneolmakneguzel_ ben gittim bugün benim riskli ya kan pıhtılaşması yakınlığım var korkudan hemen gittim ztn ultrason bakmadı dedi neye bakım ama dedi kan ger haftaya gel yukseldimi diye bugün aldı tekrardan