SuEr_Tu1512 Talentedmom Şuanlık yok diye biliyorum çok şükür herşey yolunda. Yarında doktorla görüşücem. İlk oğlumda da fazla erken doğum riskim yoktu, sadece bir süre progeston kullandım.
busra1708_ Mrsz ben de o kadar yoruldum ki şimdiden (31 haftalığım) 40 ları görenlere üzülüyorum, sağlıklısıyla 36-37 de doğuranlara imreniyorum ben de 😄
Mrsz busra1708_ anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi canım sıcaklar çekilmiyor farkındayım ama anne karnında 1 gün dışarıda 10 güne bedel diyorlar.Tüm gelişimini tamamlıyor gaz sorunu falan çok az oluyor zamanında doğunca.
DnzDrn beren50 Aminn şuan sancılanıyorum çok korkuyorum sabaha kadar kanala girerse diye açıklık 3 cm di kafası uzak dedi bugün kanala. Sabaha kadar durur mu korkuyorum bu akşamdan gitsem sadece yatırırlar heralde
Babybebi DnzDrn Allah ım kolaylaştırsın inşaAllah “sümmes sebila yessarahu”sonra ona yolu kolaylaştırdı doğum kolay olması için okunan dua
Yenianne3 byz12nur benimde o haftada o kilodaydı bugun sezeryan olma sebebiniz ne bana 38 e gün verdi
byz12nur DnzDrn sizin bebeğinizin kilosu iyiymiş benimki 2265 gr doğdu hızlı nefes alıp veriyordu entübe oldu dün ama bugün solunumu iyi dediler umarım en yakın zamanda bizde kavuşuruz🥲