_ysmn_20 sraleyna 2. Doğumumda hiç kilo almadım. Midem de bulanmamıştı. Doktor bebek maşallah demişti öle de doğdu. 4.200 gr. Normal doğum. Sakın kendini üzme
Haticearen Krg1 açıkcası kilolu olarak hamile kaldım 82 kiloda şuan 22+1 im hiç kilo almadım dikkat ederek ilerliyorum
Krg1 Haticearen ben kilolu hamile kalmadım ama baştan beri keşke dikkat etseydim sonradan aklım başıma geldi
prenseslerblogg Krg1 ilk gebelikte bende sizin gibiydim üzülmeyin ayrıca doğumdan sonra gayet güzel veriliyor emin olabilirsiniz 🩷
Zeho 36+5 haftalığım 8 kilo aldım toplamda normalde zaten kiloluyum çok korkuyordum aşırı kilo alırım diye ama öyle olmadı elhamdülillah 🤲🏻
44Nurgul33 Krg1 33 haftalık olduk bugün toplamda 4 kilo aldım ve bebek şuan 2200 gr olmuş şaka gibi maşallah demeden geçmeyelim 🤣
fatmanur12390 Krg1 36+4 haftalık hamileyim. 59 ile hamile kaldım 61 kiloyum. 2 kilo alabildim. İnanılmaz zayıfladım ilk dört ay kusmaktan.
Ecey2110 Krg1 Krg1 37+ 4 haftalık hamile kaldığımda 54 kiloydum şuan 58 kiloyum neredeyse hiç almadım😊