Yarenkocaak Haftadayım 3 kilo verdim. Bulantıdan yiyemiyorum. İkiz gebelik birde benim ki zor geçiyor.
kelebekmum Krg1 26 haftalık 13 kilo aldım inan bende çok takıyordum sonra saldım cidden takmamaya başladım bazılarının bünyesi almaya müsait ben öyleyim ilklerde bide mide bulantısı hiç yaşamadığımdan herhalde bilmiyorum
Gkcmila Violacola Ah yeni görüyorum ya ilk aylarda 15 kilo verdim aslında 20 kiloyu ilk 3 ay içerisinde verdim 10 kiloyu vermek uzun bir sürece yayıldı onuda 12 ay da vermişim ekstra birşey yapmadım spor diyet vs belki yapsam daha hızlı verirdim 3 kilosu kalmıştı ama
misradilara Krg1 ben şuan 29+4 haftadayım 53 kg ile başlamıştım şuan 62 63 arası gidip geliyorum 10 kilo aldım diyebilirim. Çok almamışsın diyorlar ama giysilerimi giyince duba gibi oldum diyerek ağlayabiliyorum ister istemez.
sraleyna ipek-15 ah çok teşekkür ederim alınan kilolar hemencecik verilir yenileri alınır şu bebişkolar sağlıkla doğsun da 🤍🤍
Disiaslanqs sraleyna diğer iki kızımda +10 kilo ile doğuma girmstim bunda 29 haftada 2 kilo alınca korktum kesin bebek geriden geliyordur diye düşünüyordum bugün gittim ileride hatta kilosu
Birannelikmeselesi mrp2023 bende tam 34+1 im 🥰 7 kilo aldım ben. Sezaryen mi vajinal mi olacak sizin?
mrp2023 Birannelikmeselesi vajinal istiyorum ben, aksilik çıkmazsa doktorum sezaryen olmalısın derse mecbur onada okeyim ☺️