Baklavaseverim Seyda-06 Yapıyorum zaten sorun ağlayıp kendini atmasıydı belini incitir diye korkuyordum da bacaklarımın arasında tutuyorum atamıyor çok şükür cadoloz 🤣🤣
Seyda-06 Baklavaseverim hele daha 3 4 aylık bıcırığa 😁😁 kafasını biriniz ayaklarını biriniz destekleyin yada uykuda yapın daha rahat
Baklavaseverim Seyda-06 Uyku da korkuyor tam cadı ya ben burnunu çekiyorum o saçlarımı çekip beni cırmalıyor bizim ki komedi gibi bir bebek 🤣🤣
Baklavaseverim Seyda-06 Aynen öyle inşAllah dışarıya da pasif olmaz da kardeşim ev de iyiydi dışarda pasifti
Seyda-06 Baklavaseverim inşallah siz söndürmeyin kızlar her şekilde kendini savunur merak etme cadılık gitmiyo kızların ruhundan 😁
Baklavaseverim Seyda-06 Söndürmem aman ya beni küçükken çok hırpalıyordu çocuklar o yüzden kızımı cazgır yetiştirmek isterim de eşim de ben de çok sakin çocuklarmışız artık hayırlısı 🤣
Dupdurubirhayat Baklavaseverim kızım 2 yaşını doldurmuştu zaten biz pek bir zararını görmedik ama küçük bebeğim olacak inşallah kullanabilir miyim bilmiyorum çünkü çok vakumlu 😂