Elovee Kivinin burun aspriratörü var vakumlu 2 fısfıs izotonik ya da hipertonik bebek spreyi alıp sıkın ve vakumla çekin 1 dakikanizi almayacak❤️❤️❤️❤️
Serap09 Baklavaseverim valla benim kız öyle ortalığı yıkıyor 7 aylik burnunu temizleyemiyorum arada yapıyorum nem koruyucu sprey aldım eczaneden onu sıkıp 10 dk sonra hafif burun ucuna geliyor onu peçete ile alıyorum
ikimelekannesi___ Baklavaseverim şarjlı mı pilli mi desem o tür olanlardan alın daha çabuk halledersiniz işinizi bir yandan çocuğu tutup bir yandan siz kendi nefesinizle çekerken çok zorlanırsınız
Baklavaseverim ikimelekannesi___ Ay ondan var burun deliklerine sığmıyor kızımın biraz küçük burun delikleri 🤣
ikimelekannesi___ Baklavaseverim o zaman kolay gelsin bende ondan almayı düşünüyordum aslında ama normal yeni doğan bebekler içinde mi büyük gelir acaba yoksa sizin bebeği mi fındık burun 🤣
Baklavaseverim ikimelekannesi___ Yenidoğana her türlü büyük geliyor da kızım da biraz fındık burunlu 🤣🤣
Baklavaseverim nurcanblg Yok aman çıldırıyor çengelli iğnenin arkası tel toka combızı falan da var kendini yırtıyor en iyi yöntemi bacakalrımın arasında tutmak oldu ağlıyor ama ne yapalım en azından kendini atamıyor 🤣🤣
Dupdurubirhayat Baklavaseverim baby vac almıştım artık kızıma gücüm yetmiyordu.çok kısa bir dönem kullandım sonra kızım büyüdü o yüzden tam tavsiye veremiyorum ama havada çekiyordu böyle beni yormadan
Baklavaseverim Dupdurubirhayat evet ablamlar da söyledi ama küçük diye biraz çekindim bir zararı oldu mu 🥹
Dupdurubirhayat Baklavaseverim kızım 2 yaşını doldurmuştu zaten biz pek bir zararını görmedik ama küçük bebeğim olacak inşallah kullanabilir miyim bilmiyorum çünkü çok vakumlu 😂
Baklavaseverim SOMER Ben otribebe aldım en küçük uç onda oluyor sadece ıçları indirimden almanız lazım yoksa pahalı oluyor e bebekte indirim oluyor
Arzu19988 Baklavaseverim ben ayakta kucagimda oturup kalkaram temizliyordum kizimin.burnunu pencerede kalida havaya isiga baktirip.anca oyle sakinlesiyordu
Baklavaseverim Arzu19988 işte ben de şimdilik bacağımla tutuyorum biraz daha büyüyünce artık kaldırırım 🥰
Seyda-06 Baklavaseverim ben okyanus suyu kullanıyordum direk çıkarıyordu ne var ne yok başka marka aldım memnun kalmadık ve attık sterimar marka olanı kullandım en memnun kaldığım marka oydu başka marka da ucuza kaçınca çöp oldu kendimize bile sıkamadık
Baklavaseverim Seyda-06 Evet en iyisi o ama doktorum okyanus suyu için küçük olduğunu şu an önermediğini söyledi 🤷🏻♀️
Seyda-06 Baklavaseverim anladım fizyolojik serum kullanabilirsin hergün damlat içinde kuruma yapmasın arada bi ıslatırsın ben tel tokanın arkası ile alıyordum
Baklavaseverim Seyda-06 Yapıyorum zaten sorun ağlayıp kendini atmasıydı belini incitir diye korkuyordum da bacaklarımın arasında tutuyorum atamıyor çok şükür cadoloz 🤣🤣