myangelson sevaldqn1 aynen cınım bana hap kullanmak yasak 🥲 spiral de düzensizlik yapıyor diye korkuyorum zaten düzensiz 🤦🏻♀️
sananegerekvar sevaldqn1 malesef evet ilk ay 12 gündu normal dedim Kilo vs yoktu ikinci ay uçtu gitti halen adetim bir ay oldu
ElifBD sevaldqn1 tam bilmiyorum canım eczaneye sormak lazım doğumuma az kaldı bende sonrası için yine düşünüyorum
sananegerekvar sevaldqn1 araştır cnm bende etkisi geçsin öyle yapicam 🥲 ne zaman etkisi geçer bilmiyorum uzun sürüyor diye gorudm umarım sürmez 🥲
myangelson sevaldqn1 prezervatif takmaya bile üşenen sevmeyen var herseyi kadınlardan bekliyorlar ayol 😅
fatmaanuurr22 sevaldqn1 şuanda emziriyorum zaten canım 25 günlük anneyim ve 40. gün başlayacağım ilacı kullanmaya hergun düzenli kullanmak gerekiyormuş
sevaldqn1 fatmaanuurr22 bende yarın doktora gidip bir sorayım araştırayım hemen başlayım umarım hic unutmadan içerim😣🫠
cileklitursu sevaldqn1 iğne yerine istersen deri altı implantı araştır en azından o en iyi koruma yöntemi görümcem iğne kullanıyordu sonra hamile kaldı hiçbir koruma yöntemi %100 koruma sağlamaz ama deri altı implantın yan etkileri de az koruması %99