Ayseyldz07 Kızlar ben çok birsey anlatmak istemiyorum sadece sezeryan oldum sizin sormak istediğiniz birsey varsa cevaplarım tabi ki
beren50 Ayseyldz07 ya ben sezeryan ağrılarından korkuyorum. Çok mu şiddetli nasıl bir ağrı tarifler misiniz
Daisyy000 Ayseyldz07 Hayırlı olsun ,Allah kaderini bahtını güzel etsin 🌸Kendize zaman tanıyın,ilk 3 gün zor gelir, 15 gün içinde ciddi oranda toparlarsınız ❤️
Daisyy000 beren50 ya ben sezeryan ağrılarından korkuyorum. Çok mu şiddetli nasıl bir ağrı tarifler misiniz Buna kim ne dese boş… Benim için çook zor bi süreçti,ayrıntı verip korkutmak istemem.. Arkadaşım aşırı kolay geçirdi.. Kişiden kişiye değişiyor..
Yenibirannee beren50 2 kez oldum dayanamayacak şekilde değildi benim korkmayın herkesin hikayesi farklı 🌸
Ayseyldz07 beren50 canım herkesin acı eşiği Farklı sonuçta bebeğine kavuşuyorsun geçiyor böyle düşün kendini korkutma
Damla_g28 beren50 katlanilmayacak bı ağrı değil canom ben doğum yapalı 18 gün oldu bugün 3ncü gün ayaktaydim
Ayseyldz07 Daisyy000 teşekkür ederim canım 5. Günüm bugün büyük ölçüde toparladım şükür ama sezeryan deyip geçmemek lazım ciddi birseymiş böyle beklemiyordum
Ceydaaas1 Daisyy000 benim içinde doğum kolay sonrası zor geciyor 4. Günüm yataktan zor kalkiyorum bebegim sarılık oldu sürekli hastaneye gitmemiz lazım iki buklumum yürümekte zorlanıyorum dikislerim sizliyor kanamam var gerçekten çok zor
Ceydaaas1 beren50 ben 6 tane içiyorum günde onlarda bir uyku yapuuor sersem gibi zor kalkiyorum bebeği emzirmeye
Daisyy000 beren50 12saatte bir ağrı kesici iğne yapıldı. İlk saatler ağrım hafifliyordu sonra şiddetli ağrıyordu…
Yenibirannee beren50 hayır hiç büyütme bende aksine aşırı iyi geçicek diye girdim gerçekten çokta güzel geçti kendi kendini motive et hep. zaten bebeğinin ağlamasını duyunca o pamuk tenine değince emin ol ondan başka birşey düşünmeyeceksin 🌸🌸
Ayseyldz07 tazeannesese öyle ve sızı var bugün tekrar kontrole gittim ve vücudumda morluklar var maalesef çekiştirmekten
Ayseyldz07 beren50 inan bana geçiyor sadece bebeğe odaklan geçici bi süreç ki ben bugün 5. Günümdeyim daha 1 hafta bile olmadı