Sindirella-94 mm_m954 sorma artık inanamicaz da biseye insanların duygularıyla nasil oynuyorlar nasil sinir oldum
mm_m954 Sindirella-94 sayfamda benim tese bak iki test yaptım pembe çizgiler hemen çıktı kan 0.200 bu kadar şansızlık olamaz ya hadi bir test yalancı geldi iknce ne diye veriyorsunuz o kadar heveslenmstim
Feyhan edos23 Ben dün yaptım dayanamadım ikinci çizgi çok hafif görünüyor ümitlenmek istemiyorum yinede biraz daha zaman geçsin tekrar yapacağım
Feyhan Benimde 1 temmuz son adet tarihim dün yaptım test ama daha çok erken test için daha 6 gün var adetime çok hafif silik çizgi gözüküyor zor görünüyor yani beklemedeyim kızlar son adet tarihi 1 Temmuz olanlar hamile kalırsak buluşalım burada
edos23 Feyhan benim yarın randevum var bakacak kanda inşallah haber ederm ama bence daha erken 7 gün var benimde
Salise2 Benim de sat 1 temmuz. 16 temmuzda çatlama oldu. Bekliyoruz test için bakalım. Ama ümidimiz yok pek yaaa. Hatta adet tarihim yaklaştıkça canım sıkılıyo olmadı yine diye. Siz de böyle misiniz???
edos23 Salise2 canım ben ilk defa deniyorum bu ay o 1 ayda bile o kadar stres yaşadım gerçekten 1 ay geçmek bilmedi
Salise2 edos23 ben ilk ay kesin hamileyim diye ortalıkta geziyordum:) üstünden 5ay geçti. İnşallah sizin öyle olmaz ama zaman geçtikçe insan daha çok stres oluyor sanki
edos23 Salise2 evet canım benim 2. Olacak nasipse bilemeyiz belki hemen belki çok uzun sürecek rabbim en hayırlısını bilir 😊