hilal0100 Yazmelegi_ oyyy masallah ssninkinide allah bagislasn canm sehir hastanesinxemi dogurcan özeldemi
busevdim hilal0100 daha beş haftalığım ama özele gitmek istiyorum doktorumun doğumuma hakim olmasını istiyorum
hilal0100 Karumrysa ben hic girmedim biliyormusn ona doktorum gerek yok dedi mesela cocugun down sendromlu cikarsa aldiricakmisn hayir tedaviside yok zaten sadece 4 lu teste gir organlarina bakilsin dedi
Karumrysa hilal0100 4 lü test de mi var ☺️ben çok uzağım bu konulara ilçede yaşadığım için burda tarama yapılmıyor bende merkeze gelmeyi düşünüyorum
Karumrysa hilal0100 tamam canım teşekkür ederim şimdi ilk çocuk olunca heyecanlı oluyorum Herşeyi baktırmak istiyorum
hilal0100 Karumrysa merkeze tasinmayimi dusunuyorsun canm evet var bence ikili ve seker yuklemesini hic yaptirma cocukta seker hastaligi cikarmis ilerde
Yazmelegi_ Karumrysa ben ikiliyi yaptirmadim aklım karışmasın diye. Sadece detayliya girdim dörtlü yaptırdım birde seker yüklemesi yaptirdim❣️ başka da şuan hatırlamıyorum
Karumrysa hilal0100 yok taşınmayı düşünmüyoruz sadece yaşadığım hastanede tarama olmuyor ben de merkeze gelip ya şehir hastanesinde yaptırmayı ya da bir özel de yaptırmak istiyorum o yüzden doktor araştırıyırm