hilal0100 Yaaa ne guzel cok memnun oldum kizlar ikinizlede tam catlatma gununde mi oldu bebis acaba. 🥰 ikinizde hani 1 gun gun oluyormus 28 gunde bir adet goren bayanlarda 14.gunmus ya o gunde birlikge olup tutan varmi🥰 cok heyuecanliym adetime 4 gun var
lux38 hilal0100 ben 28 günde bir oluyrm adet tarihim 31 mayisti canım yumurta günüm 14 hazirandi 12,14,15 i ilişki oldu hamile olduğumu öğrendim sonrada
Yazmelegi_ hilal0100 valla ne zaman tuttu nasıl tuttu bilmiyorum 🤣 çünkü tutsun kafasıyla strese girmedim olursa olur olmazsa nasip değilmiş diyerek başladık. Adete gün kala da öğrenmiştim
hilal0100 busevdim sehir hastanesi havvanur özdemir özel hastane gönüp erkan asiri iyi biri valla lac haftalksn canm
busevdim hilal0100 daha beş haftalığım ama özele gitmek istiyorum doktorumun doğumuma hakim olmasını istiyorum
hilal0100 Karumrysa ben hic girmedim biliyormusn ona doktorum gerek yok dedi mesela cocugun down sendromlu cikarsa aldiricakmisn hayir tedaviside yok zaten sadece 4 lu teste gir organlarina bakilsin dedi
Yazmelegi_ Karumrysa ben ikiliyi yaptirmadim aklım karışmasın diye. Sadece detayliya girdim dörtlü yaptırdım birde seker yüklemesi yaptirdim❣️ başka da şuan hatırlamıyorum