H-a-t-i-c-e 18+4 haftalık hamileyim iç çamaşırım ıslaklık vardı değiştirdim 2 saat geçti yemek kaşığı boyutunda yine ıslaklık olmuş bu durumu yaşayan annelerimiz var mı akıntının bu denli artması normal mı kokusuz şeffaf
seda_ay H-a-t-i-c-e ben bunun için doktora gittim acilden 17.haftamda muayne bile etmedi tam anlamıyla anlattım akıntının rengi kıvamını filan bu haftalarda normal artması dedi kötü kokulu ve peynir kesiği gibi değilse kremsi beyaz yada seffaf akintida sorun yok dedi
Bumah H-a-t-i-c-e akinti olduguna emin misin bendede oluyo ama kicim terledigi icin oluyo belki karistiriyosundur
Nur124 H-a-t-i-c-e canım bende 31+2 yım çok şükür bu konuyla ilgili geçen post açmıştım hatta bugün de doktor kontrolüm vardı sordum doktor önce suyuna baktı iyi dedi ama yine de test istedi onu da kadın doğum aciline gidip yaptiriyorsunuz bı vajinaya bir alet yerleştirip açıyorlar sonra bir çubukla suruntu alıp birşeye batiriyorlar herhalde pozitif yada negatif çıkıyor sonuç çok şükür negatif çıktı benim daha önce mantarım var di smear testi vermiştim orada görülüyor zaten muhtemelen mantar vs enfeksiyondan kaynaklı
seda_ay H-a-t-i-c-e benim mesela iç çamaşırında ıslaklık olunca bir iki damla oluyor oda ortası beyaz akıntı kenarlarda hafif ıslaklık oluyor
mama26 H-a-t-i-c-e Ortasında hissetmiyorum bile lavaboya gidince fark ediyorum önceden yoktu hormonlardan herhalde
H-a-t-i-c-e seda_ay işte bu yüzden gitmek istemiyorum 9 temmuzda gittim kontrole her şey normal dedi çok şükür bazen ben çok evham yapıyorum gibi hissediyorum ne bileyim normal de olabilir başka şikayetim yok benim direk şeffaf kokusuz beyazlık vb yok
H-a-t-i-c-e mama26 bende ıslaklık hissetmiyorum bakarsam görüyorum bazen çok nasır ıslaklık hissediyorum
hamilesavis19 Ben de 18. Haftadayım. Bende de şeffaf akıntı hala oluyor. Birçok kişi normal diyorlar, yarın doktora gideceğim yine soracağım
H-a-t-i-c-e Bumah Bumah tam vajina bölgesinde iç çamasırın tamamında değil aslında bazen ıslak ıslak hissediyorum bazen bakınca görüyorum başka bir belirti de yok
seda_ay H-a-t-i-c-e burda benide korkuttular amniyon sıvısıdir filan o gece yatamadım sonra sabahında hemen hastaneye gitmiştim
H-a-t-i-c-e seda_ay bende okuduklarımdan sonra tedirgin oldum zaten normalde hiç bir korkum yoktu bazen burası da iyi gelmiyor
mama26 Kızlar bazen çok detaylı da düşünmemek gerekiyor diye düşünüyorum ne kadar bazı şeyleri kötüye yorarsak o kadar da bir şeyler çıkabilir biraz da olumlu pozitif düşünmeliyiz bence
H-a-t-i-c-e mama26 gerçekten bazen de akışına bırakmak gerek Allahım hayırlısını kolaylıkla versin sağlıkla kucağımıza alalım
H-a-t-i-c-e Nur124 benim 9 temmuzda kontrolda her şey yolunda dedi aslında kendimi bu kadar dinlemesem bir sorun olmaz gibi akışına bırakamıyorum sanırım