Nurseda_ozkan21 mama26 bende yaptırdım en temizi en güzeli doğuma kadar da yaptırdım kırkım çıkar çıkmaz yine yaptırdım. O temizlik hissi hastaneye giderken ki rahatlık paha biçilemez
dunyamyavrularim12 Bikini hariç yapıyorum . Bikiniye de cesaret edemiyorum çok hassas olduğu için ama Mecbur yapıcam 2 hafta sonra doğum zamanı için
mama26 dunyamyavrularim12 Göbeğe de yapıyor musunuz annem yapma diyo bende tereddüt ediyorum ilk hamileliğim olduğu için hep vicdani olarak endişeleniyorum
mama26 Ben bikiniye denedim bi sorun olmadı çok şükür de malum kişisel bakım da çok önemli insan rahat edemiyor tüy sorunu sıkıntı maalesef 😬
Bumah mama26 tam aklimda ki soru gebelikte bende tuylenme oldu normalde yoktu ben de mal gibi jilet vurdum ve cogaldi siyah siyah sert cikmaya basladi agdayla alsam mi diye dusundum bi cimbizla denedim bebek asiri huzursuz oldu agdayi bilmiyorum nolur
09Tugba_0909 mama26 ne konuda yapma diyor bende ilk defa yaptım geçenlerde biraz canım acıdı hatta tam yapamadım yarım bıraktım
mama26 Bumah Hem cımbızla nasıl baş edecen ki bıyık içinse sana Braun un tüy alma cihazını önerebilirim hem sıfır acı hem de bir hafta rahat edersin benim elimden düşmüyor
Bumah mama26 vurmaya basladi siyah tuyleri alayim dedim gobegimdeki jilette yarina cikiyo ama cimbizi yaptigim yere vurdu bende rahatsiz oldu diye dusundum
Bumah mama26 biyiklarimda tek tuk cikiyo Allahtan ama gobegime mal gibi jilet yaptim onlar dokulcekmis bide doğumdan sonra ama insan utaniyo doktora gidince cok pismanim jilet yaptigim icin
mama26 Nurseda_ozkan21 Öyle tabi bence hamilelikte en önemli şeylerden biri öz güvenin de yüksek olması buda kişisel bakımdan geçiyor ne kadar rahat ve bakımlı olursan bence süreç o kadar keyifli hale gelir
Bumah mama26 28 haftaligiz 2 3 gun once denedim😀 belki rahatsiz olmamistir bilmiyom ki bana oyle geldi o vurunca bende birakti 2 kere aldiktan sonra
Nurseda_ozkan21 mama26 kesinlikle öyle ve şuna da o kadar eminim ki netice de her yerimizi görüyorlar doktorlar ebeler temiz gelen hamile lere yaklaşım daha başka oluyor.