Siyahbeyaz_ Gkcgkc dağılımla alakalı kuzm bi süre olduktan sonra daha net olur. Bidaha çekin bi 10 dakika sonra. Bozuk değil test hamilesin🍀
Gkcgkc Denizqqqq yok başka daha reglime de var bekleyeyim biraz daha değişik geldi bana da var gibi de bozuk gibi de
Mamiko_2020 Test bozuk değil herkes bozuk yazmış ya 😂idrar geçişi olur olmaz çektiğiniz için öyle,5-10 dk bekleyin o pembelikler gittikten sonra çizgi varsa netleşir ortaya çıkar zaten 🌸
Ayfersalih28 Bozuk.olsa 3 cizgi olur belli olmaz gayet ikinci var 2 gun sonra tekrarla onda da netlesirse kan verirsin belirtiler varsa hamilesindi😍😍💜
Gkcgkc Ayfersalih28 teşekkür ederim inşallah 🙏 reglime aslında daha sekiz gün var ama evde test vardı yaptım inş vardır ya kızıma kardeş istiyoruz ☺️
Pandapella Gkcgkc benimde böyle olmuştu bozuk çıkmisti iki tane daha tast yaptım negatif cikmisti 3 çizgi vardı teste ama seninki bozuk değildir belki negatif çıksa bile üzülme bozuk testin üstünden 1 ay bile geçmeden pozitif testi aldım Allah sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 🐣