Cerensolmaz Kızlar idrar testi yaptım fakat ilk başta çizgi yoktu sonradan 1 veya 2 saat sonra gidip baktığımda T çizgisinin en sonunda çizgi vardı en sonunda da olsa pozitif mi oluyor yoksa geçersiz mi dün gece yaptım ama sabahı bekleyemedim
Cerensolmaz Lütfen acil cevap verirseniz sabah baktığımda çizgi daha da belirgindi normalde testteki çizgi yanlışsa silikte olsa çıktığı zaman sabah silinip gidiyordu ama bunda baya belirginleşti çok heyecanlandım ister istemez
Kivircikannee Cerensolmaz test bozum gibi anlamadım pek testin sonu gibi de çizgi gibi de 2 damla dan fazla damlatmayın
kubos_ Cerensolmaz bence de tekrarla ben emin olmak için aynı gün 3 tane üst üste yapmıştım belki birinden biri bozuktur diye eğer çıkmazsa bile canını sıkma bşr kaç gün içinde hala lekelenme şeklinde devam ederse direkt kan ver
kubos_ Cerensolmaz evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün de kan verdim 5 haftalıktı öğrendiğimde 🌸her şey gönlünce olsun 🫶🏻
yesildeniz_ Cerensolmaz benim hep kahve lekelenmeyle başlar regl başlangıcı da olabilir hamilelikte olabilir. Test yapmadan bilemezsiniz
Meral_63 Cerensolmaz bacım kahverengi lekelenme den sonra gebe kaldın mi çok merak etim 🥲 benim de başıma kahverengi lekelenme geldi yaşadım
Cerensolmaz Meral_63 Hamileyim çok şükür şuan 6 buçuk aylık hamileyim bacım Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🥰❤️
Meral_63 Cerensolmaz hayırlı olsun gülüm 💗 sağ Salim kucağına alırsın peki lekelenmeden kaç gün sonra öğrendin
Cerensolmaz Meral_63 Çok teşekkür ederim kuzum🥰 Lekelenmem bu sefer hiç olmadı aslında bel ağrısı kasık ağrısı vardı karnım şişti sadece bunlar vardı