Cerensolmaz Kızlar merhaba adet olmam gerekiyor ama bildiğiniz kahverengi lekenmem var sizce hamile miyim yoksa adet mi olacağım başına gelen varsa yazabilir mi boşuna heveslenmek ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ve test yapmaktan da çok korkuyorum
YyyyYasemin Cerensolmaz bence test yapmayın yanlış sonuç alan çok insan var en iyisi kan vermek devamı gelmezse yarın kan verin
1kb1ra Cerensolmaz bence bekle bugün devamı geliyor mu durum ne ona göre yarın test veya kan verirsin
Yaswinn Adet bazen lekelenme şeklinde de başlıyor o yüzden test yapmadan bilemezsin. Devamı gelmezse lekenin yarın sabah test yaparsın :)
Cerensolmaz Yaswinn Leke hala devam ediyor leke bittikten sonra mı test yapmam gerekiyor tam sonuç alabilmem için
Cerensolmaz YyyyYasemin Peki leke görmeye devam ediyorum bittikten sonra mı kan testi vereyim yoksa şuanda versem bir sıkıntı olur mu
YyyyYasemin Cerensolmaz ben lekeden sonra ertesi gün randevu aldım öyle gittim varsa her türlü çıkar zaten
Cerensolmaz YyyyYasemin Tamam öyleyse bende yarın lekelenmem biterse gidip kan testi yaptırayım idrar testinde çıkmıyor mu acaba
YyyyYasemin Cerensolmaz şöyle söyleyim eğer geç döllenmeyse çıkmaz yada çıksa bile bazen yalancı pozitif gören çok oluyor o yğzden kesin sonuç kan testi ben lekelenmeden sonra gittiğimde 28.70ile öğrendim eğer test yapsam belki daha çıkmazdı erken olduğu için
Cerensolmaz YyyyYasemin evet haklısınız beyaz akıntıya döndü şuan bakalım kan vereyim en doğru sonuç yine o dediğiniz gibi hayırlısı olsun sizden dua bekliyorum inşallah benimde sizinde tüm isteyenlere de nasip olur inşallah🤲🤲
Cerensolmaz Gkcgkc ilk defa başıma geliyor insan ister istemez ümitleniyor ama inşallah adet olmam da hamileyimdir inşallah🥹🥹🤲🤲
kubos_ Benimde kahverengi lekelenmem olmuştu üç gün sürmüştü adet olacağım sanmıştım ama test yaptım pozitif çıktı şimdi 21 haftalığız😁
Cerensolmaz kubos_ evde idrar testi mi yapmıştınız yoksa kan testi mi yaptırmıştınız inşallah ben de senin gibi pozitifi görürüm🤲❤️
kubos_ Cerensolmaz evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün de kan verdim 5 haftalıktı öğrendiğimde 🌸her şey gönlünce olsun 🫶🏻
Cerensolmaz anneolmakneguzel_ daha önceden o kadar test yaptım ki negatifi görmekten insan korkuyor bunu sadece benim gibi yaşayanlar anlayabiliyor