Saraylokumu Minikmucizem12 Az kalmış ya size gerçekten geçmez bu günler 😊 Ama tek bir bedende olmanın tadı da bir başka son zamanların tadını çıkarın 🥰 İnşAllah sağ salim doğumunuz gerçekleşir 🫶🏼
2cocuk2kopek Mayisss benimde ilk sezaryen 22 ağustosa gün verdi normalde 38+3 e ama benim 31 den beri sancılarım kasılmalarım var şuan ilaç kullanıyorum. Erkenci olmak için davranmazsa eğer son 32 günüm kaldı diyebilirim
Mayisss 2cocuk2kopek bir aydan fazladır kontrole gitmiyorum yarın aldım çam sakuradan inşallah gün verirler bana da
2cocuk2kopek Mayisss çam sakura mı 😬 oraya mı takiplisin . Biraz sıkıntılı bi yer orası. Bende kendiaine çok yakın oturuyorum ama . En son öölüm raporumu imzalatmaya gideceğim hastanedir kendisi .
09Tugba_0909 Baharsilann ayy o geceleri bende de oluyor 34+1 iz vajinamda çok şiddetli ağrı oluyor neden bilmiyorum 2 dir doktora gidiyorum bebekte baş aşağı pozisyonda ondan olabilir mi acaba
Prensesdiana @Saraylokumu aşkım ara ara göğüs ucumda kurumuş sarımsı şeyler oluyordu dün bi baktım sağ göğsümde sol göğsüme kadar kurumuş bi sıvı olmuş çok akmış ama inşallah normaldir 😊
Saraylokumu Zehrasan Aynı bende öyleyim ya bu aralar çok kasılıp bir yere toplanıyor bazen sancı da vuruyor 🥹 Benim de ilk gebeliğim 🙈 Başıma neler gelecek merakla ve heyecanla bekliyorum
ikibebisannesii_45 Saraylokumu 34+5 iz biz de. Kız bebiş bekliyorum. İkinci gebeliğim. 25. Haftadan beri kasılmalarım oluyor maalesef. Artık ayakta duramayacak kadar kasılmalarım arttı. Sizde durumlar nasıl?
Saraylokumu ikibebisannesii_45 Benim de ilk gebeliğim oğlum olacak Allahın izniyle 🥰 Arada kasılmalar adet olacakmış gibi ağrılar hissediyorum bu sabah kontrolüm var umarım herşey yolundadır 🤗
ikibebisannesii_45 Saraylokumu inşallah vaktinde gelirler🙏🏻 benim belime de vurmaya başladı bu gece ağrı biraz korkuttu açıkçası. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻