Baharsilann Saraylokumu benim gece bouu oyle gun icinde de devam ettigi oluyor binkac kisi acilma olabilir dedi de doktora gitmeden bilemem😐
Saraylokumu Baharsilann Sen insanların dediklerine fazla kulak asma kontrolünü bekle 🥰 Allahın izniyle herşey çok güzel olacak
Baharsilann defnekusum benim 2 aydir goguslerimde sut akiyor damla damla. Ama agrilarim boyle olmamisti iki gundur oluyor bu gecede aynisi olursa yarin hastaneye gidecegim
Pinaranneoluyor Baharsilann Canimm.bende 35+2 im ve iki gündür gogsum sızlıyor çok acıyor sanırım akan şeyde süt diyorlar benden de akıyor beyaz parlak bisiy doktora gidersen yaz mutlaka..ben dün lansinoh göğüs kremini sürdüm valla
Saraylokumu Prensesdiana Kızlar bildiğiniz süt mü geliyor ya ? Benim de göğsümün ucunda beyaz sıvı oluyor bazen süt mü yani 🫣
Ananim Saraylokumu bende de bir kaç gündür adet olacakmış gibi ara ara ağrım oluyor. Ama hamilelik başından beri döngülerde olurdu aynımı farklımı bilmiyorum.
Ananim Saraylokumu yani adet ağrısı gibi belede vuruyor Ama doktora kontrole gittim bir sorun çıkmadı çok şükür😊
Aleyzeee Saraylokumu ufak sancılarım var canım erkek doğum riski var baya aşağı inmiş baskı yapıyor rahime o yüzden tekrar fitile başladım hafiften su sızıntısı olmuştu
Saraylokumu Aleyzeee O sancılar bende de oluyor ya normal değil mi ki ? Yarın kontrolüm var umarım suyu falan iyidir bebeğimin 3 haftadır gitmiyordum
Minikmucizem12 36+2 den selamlar 🥰Gün aldık 1 ağustosta sezeryan olacağım inşallah kavuşacağım artık sona geldikçe sabır kalmadı çook yoruluyorum hergüne ayrı bi şikayetim oluyor 🙈 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Saraylokumu Minikmucizem12 Az kalmış ya size gerçekten geçmez bu günler 😊 Ama tek bir bedende olmanın tadı da bir başka son zamanların tadını çıkarın 🥰 İnşAllah sağ salim doğumunuz gerçekleşir 🫶🏼
Zehrasan Saraylokumu Baharsilann defnekusum 35+5 aşırı ağrı giriyor kasığıma rahim ağzına yürürken ağrı oluyor altta baskı oluyor bebek çok kasılıyor çocuğumun hareketleri azaldı 3 gündür bende sıcaklardan uyuyorum hep çocuk da uyuyor doğumu bekliyoruz ilk gebelik nasıl olacak yapabilecekmiyim bilmiyorum 😊
Saraylokumu Zehrasan Aynı bende öyleyim ya bu aralar çok kasılıp bir yere toplanıyor bazen sancı da vuruyor 🥹 Benim de ilk gebeliğim 🙈 Başıma neler gelecek merakla ve heyecanla bekliyorum
Ebru_suat Saraylokumu evet çok heyecanlıyım bende ağrılarım var aşırı baş dönmesi halsizlik ve el ayak şiş penguen gibiyim 😂 tabiki burdan yazarım
Mayisss 2cocuk2kopek yaa normal mi sezeryan mi olacak sizinki benim ilk sezeryan olduğu için Buda sezeryan olacak 38 39 gibi doğar inşallah
Aleyzeee Saraylokumu herkeste farklılık gösterebilir kuşum benim bebiş aşağı indi için çoktu naptın gittin mi doktora iyidir inşallah bebişin
2cocuk2kopek Mayisss benimde ilk sezaryen 22 ağustosa gün verdi normalde 38+3 e ama benim 31 den beri sancılarım kasılmalarım var şuan ilaç kullanıyorum. Erkenci olmak için davranmazsa eğer son 32 günüm kaldı diyebilirim