Momdenizzzz busra1708_ belki en başta uzun zamandır olmadığı için ufak bir acı olur ama aşırı olmaz umarım ☺️
miraygkt Mavininannesiseyda sperm içerisinde bulunan bi madde rahim ağzını uyarıyor ve açılmayı kolaylaştırıyor direkt müdahale yani😂 diğer tüm şeyler egzersiz, masaj hurma ananas vb şeyler dolaylı yoldan sonuçta
Mavininannesiseyda miraygkt ilk hamileligimde hoc dikkat etmemiştim hiç de duymamıştım dikkat edeyim ben de o zaman :)
fatma580_ minismom ben de korunmasız ilişkiye girmiyorum hamileyken hani ya tekrar hamile kalırsam diye korunmasız ilişkiye girilebiliyor mu acaba
minismom fatma580_ evet girilir canım hamileyken en rahat donem aslında 😀 o binde bir ihtimal canım tekrar hamile kalman icin yumurtlaman lazım oda hamileyken olmuyo o yuzden rahat yani
miraygkt ErsBegAs ben doktorumun söylediğini aktardım size 🤷🏼♀️ benim kendi fikrim her bebeğin zamanının farklı olduğu ve ne zaman her iki beden de psikolojik ve fiziksel olarak hazırsa o zaman doğumun gerçekleştiği 🫢
ErsBegAs miraygkt psikolojik hazırız 🤣 fiziksel de hazırım ben de paşam değil sanırım höfff… doğ artık be yavrucum
Emlly Momdenizzzz ay bizde hiç ise yaramamıştı 😅 son aylara kadar sürse bile kızlarım 40.haftada geldiler