miraygkt Momdenizzzz bana doktorum doğuma yaklaşana kadar korunmasız ilişki yasakladı, hatta ben temizlik yaparken vs korkuyorum doğumu başlatırım diye dedim, hiç gerek yok doğumu tetikleyen tek şey sperm demişti.
Asortikhanim minismom biz 8 aydır korunmuyoruz 34. Haftadayım doğum belirtimde hiç yok doğrumu böylr bir şey
minismom Momdenizzzz bas bakalım 😂 bizim gun asırı korunmasız iliski oluyodu son iliskide sabahına doguma gittim
Burnosunn_annesi Momdenizzzz korunmasız ilişki sıcak duş çömel kalk inşallah daha rahat olur Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻 Ben de 15 günlük anneyim 🥲
minismom Asortikhanim canım bizde iki gebeligimde en basından beri korunmuyoruz o doguma yakın dogumu tetikliyo
fatma580_ minismom ben de korunmasız ilişkiye girmiyorum hamileyken hani ya tekrar hamile kalırsam diye korunmasız ilişkiye girilebiliyor mu acaba
busra1708_ Bize hamilelik başından beri ilişki yasaktı, şimdi 31 haftalığım acaba 36 sonrası ilişki olsa o kadar zamandan sonra canım çok acır mı diye korkuyorum acaba yaşayan var mı 🥲
Momdenizzzz busra1708_ belki en başta uzun zamandır olmadığı için ufak bir acı olur ama aşırı olmaz umarım ☺️