Seelinimo Kızlar bebeğin kıyafetlerini hazırlayıp yıkayacağım ama deterjan konusunda hiç bir bilgim yok marka önerisi ve içerik önerisi yapar mısınız bana ?
Eternal06 Seelinimo Ben içerik araştırdım en çok içime sinen siveno oldu, bebeğimin bütün kıyafetlerini onunla yıkadım. Leke çıkarma konusunda iyi değilmiş lekeler için ayrıca bi araştırma yapacağım🙈 doğunca düşünürüm onu artık😅
benim-kalbim-o Seelinimo ben hem duru granul sabun aldım hem sivenonun sıvı deterjanını aldım oğlumda hep duru granul kullandım çok memnundum hem kokusu hafif güzeldi hemde kıyafetleri yıpratmadı beyazları çok güzel temizliyordu o yüzden tekrardan aldım
minnakhanimmm Seelinimo mustela ve siveno arasında gidip geliyordum sivenonun hep içeriği hem yorumları daha hoşuma gitti onu aldım şampuan ve deterjan olarak
Zeyelif Eternal06 lekeli çamaşırları önce normal deterjanla yıkardım sonra bebek deterjanıyla içim rahat etmezse bi kere daha durulardım 😊
minnakhanimmm Eternal06 ben lekeler için my rabbit diye birsey aldım yorumları flan iyiydi ama daha kullanmadım
benim-kalbim-o Seelinimo evet 2 seneden fazla kullandım temiz içerikli herhangi bir alerji durumu olmadı
Miranne Seelinimo ayy şimdi baktım yumuşatıcı olarak onu almışım. Ya muhtemelen kendimize kullanırım doğuma çok var. O zamana kadar seversem yine alırım. İndirimdeydi diye aldım. Ama ebebek baby me bazı ürünlerinin de içeriği temiz ve uygun. Sivenoda güzeldir.
Meyra19 Seelinimo aslında en güzeli beyaz sabun tozu ile yıkayıp çift durulama yaptırmak bana Dr önermişti şimdi son zamanlarda siveno kullanmaya başladım ama çift durulama yapmaya devam ediyorum