momandrabbit Arkadaşlar son adet tarihim 14 Haziran, sürekli de korunuyorduk hiç böyle bi ihtimal yoktu, adet gecikince erken gebelik testi yaptım 3. Dkda böyle çıktı, siz de bi çizgi görüyo musunuz
mmedinestlms momandrabbit en güvenilir test prodictor net sonuç almak istiyorsanız nöbetçi eczaneden test alın bununla yapın days doctor bende çok kez yalancı sonuç verdi
bahar8 momandrabbit Evet şuan silik bir bir çizgi var.Kan verirseniz daha iyi olur.Güzel haberler alın inşallah 🙏
fatmadmrzn momandrabbit adet tarihimiz aynı bende geçen pazartesi yaptım test daha net çıkmıştı ama geç dollenmeden dolayıda silik çıkmış olabilir kan vermekte fayda var
prenses34_ momandrabbit var cnm Bnmde böyleydi erken gebelik testi ve günüm geçmesine rağmen belli belirsizdi şimdi 11+6 haftalığız 🤰 sen yinede emin olmak için kan testi yaptır 😊
MutluSema_ momandrabbit benim de öyle olmuştu şimdi 6 haftalık olduk ☺️ başka test varsa garantilemek için yine yap oda böyle çıkarsa kan testi verebilirsin hayırlısı olsun senin için 💖
Meryemysn momandrabbit şuan benim de öyle dün yaptım bundan da silik Yarn kan vercem sende kan ver cnm
momandrabbit berivanalii hiç beklediğim bi gebelik değildi, hala şokun etkisindeyim umarım bi hata olmuştur testte:(
Lena_919191 momandrabbit gecikmenin kaçıncı günü ? Çizgi var o bi kaç tane daha test alın birini tekrar bugün yapın birini de iki gün sonra yapın beta artıyorsa koyulaşma daha fazla olur eğer hastaneye gitme durumunuz yoksa ve hayırlı olsun inşallah:)
serifenur95 momandrabbit 3 gün önce akşamlı sabahlı days doctor test yaptım aynı şekilde bende de böyle silik çıkmıştı ve sürpriz olmuştu bize çünkü 10 ay önce doğum yaptım 🥰 bir gün sonrasında doktora gittim bu sürede adetim de geldi her ihtimale karşı betahcg değerime bakıldı sonuç negatifti ve bu marka test hemen hemen herkeste yanlış sonuç veriyor.Beklemenizi yahut başka daha güvenilir bir test almanızı tavsiye ederim. Sağlıcakla 💐
Hizliveofkeli Var bi çizgi ama bu marka yalancı pozitif çıkarıyor. İyi korunduğunuzdan eminseniz o tarz bir şeydir.
momandrabbit Hizliveofkeli tam olarak öyle, ilk kızım 3 yaşında. Neredeyse bu kadar zamandır sorunsuz korunduk. İniallah dediğiniz gibidir
momandrabbit Leontiine kan bugün veremem gibi de acaba idrar testini yenilesem nasıl olur, daha güvenilir bi markayla
Hizliveofkeli momandrabbit başka bir marka ile teyit edin. Artımed falan olmasın tabi. Güvenilir bi marka
Leontiine momandrabbit yenileyebilirsin canım ama bu hafta kan yine vermen gerecek yarın verebilirsin kanı 😚