Brcm08 Iyi geceler anneler ,,safak 7 olmuştu, agrisiz sancisiz belirtisiz gunler gecerken bu gidisle gelmicek bu cocuk derken, saate onbirde lavaboya girdim kucuk abdestimi yaptim kalkarken suyum geldi bikac dakika bekledim kalktim temiz bi suydu Çok sukur, hastaneye geldik hemen kontrollerimiz yapildi yatisimiz yapildi bekliyoruz, dualarinizi beklerim 😇😇
Dst Brcm08 bir avazda kavuşursun ins cocuğuna bizimde son 2gün inş geliir darisi başima❤❤❤ Allah sağ salim kucağina almayi nasip etsin inş❤
Gozd3 Brcm08 Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımmm☺️ İlk bebeğin değil sanırım değil mi ☺️
Brcm08 Dst artik pes etmistim Çok sikilmistim bi anda oldu hersey ,umarim saglikla tamamlariz sureci,sizede kolayliklar versin rabbim 👆
Brcm08 Gozd3 ilk ilk tarifsiz duygular, bi degisik haller sekiller;);) Allahim ne diyim bilemiyorum,,
Brcm08 Dst on ikide geldik hastaneye 1.cm aciklik, sancilarda on dakikada bir cikti nts de, uc saattirde bekliyoruz gelen giden yok yuruyorum bol bol odanin icinde,
Brcm08 Derya6734 yok yahu evde oturur gibi Rabat bir sekilde oturdum bekliyorum,agri sanci yok acilmam yok ,bebegi riske atmamak adina sezeryan dusunmeye basladim:/ suu gelmesi kotu oldu, cok bekletmickler galiba ,,,
Derya6734 Brcm08 haber ver bende burada heyecanlandım senden haber bekliyorum açılman yok mu hiç ? Sağlıkla kucağına al inşallah Sezaryen olursa da olur canını sıkma dualarım seninle 😘🤲