oslemoslem Lütfen yardım.. ! Haziran 4 en son adet tarihim, Temmuz’un 1 inde lekelenmr m oldu pembe renkte.. Temmuz 7sinde de kan testi verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım.. Geç döllenme olabilir mi, testi erken mi yaptım sizce
myangelson oslemoslem lekelenme yumurtlama akıntısı da olabilir. Büyük ihtimalle yumurtlama görmüşsünüz 1 temmuzda bu da adetinizi ileri atar en geç bugünlerde adet olmaniz gerekiyor 14-17 gün sonra genelde adet geliyor çünkü. Kist oluştuysa o da gecikme yapabilir. Gebelik de olabilir siz tekrar bir test yapın varsa çıkar şuan o da geç döllenme olmuş olur zaten 😊
Lekovic oslemoslem merhaba canim ben de 9 haziran son adet tarihimdi 5 temmuzda evde test yaptim silik cikti sonrasinda ayni gun hemen kan verdim betam 23 cikti betam cok yavas artti gec dollenme olabilir diye dusunmustum ama betam birden artis gosterdi belkide gec dollenme olabilir ama tarihlerimiz yakin gözüküyor bilemedim ben de negatif olma olasılığı yuksek gibi oslemoslem
oslemoslem myangelson acaba dedim testi erken mi yaptırdım, lekelenme de ilk kez yaşadım ömrümde kesin hamileyim dedim inşallah geç döllenmedir:😌
oslemoslem Tazeanne2016 acilde kan testi yapıldı, hatalı mı yoksa erken mi yaptırdım acaba yanın sizce gebelik varmıdır
Tazeanne2016 oslemoslem küçük bir yanlış anlaşılma oldu ben evde test yaptınız zannettim , benim de lekelenmem olmuştu regl oldum sandım hatta sonra baktım devamı gelmeyince test yapmıştım ☺️inşallah sizin de vardır
bsr147963 Tazeanne2016 merhaba lekelenme gördüğünüzde testiniz pozitif olmuş muydu? Benzer bir durum yaşıyırum da yardımcı olursanız sevinirim
ug_fa-3diplomalianne oslemoslem geç döllenme olmuş olabilir canım adetin kaç gün geçmiş bence yeniden test yap
Tazeanne2016 bsr147963 evde yaptığım testte çok hafif bir çizgi vardı , sonrasında kan verip takip edince kanda pozitif çıkmıştı , doktora gittiğimde ise geç döllenme var demişti , şimdi artık aradaki fark kapandı
oslemoslem ug_fa-3diplomalianne adetim şuan da 16 gün geçti, en son 2 gün gecikme olduğunda yaptırdım testi negarifti
oslemoslem Lekovic teşekkür ederim yanıtınız için, benim 0.5 çıktı acaba sonradan yükselir mi erken mi yaptırdım testi bilemiyorum
Lekovic oslemoslem yani normalde yukselir diyolar ama ben bile sknti yasadim acikcasi cok yavas yukselme oldu ben de de dis gebelik ve kimyasaldan suphelenildi baya simdi bilemedim sizinkini pozitif olsaydi kanda en az betanizin cok cok yuksek olmasi gerekirdi benim suan 2300lerde cunku siz benden bilac gun daha erken adet olmuşsunuz bakınca oyle fikir yurutebildim