Yakamoz20 lemonade06 benimde 10mm boştu ertesi gün yolk sac görüldü bende boş gebeliğe hazırladım kendimi çok şaşırdım 1 günde yolk göründü olabiliyor 2 gün sonra tekrar muayene ol olmadı vajinal usg yaptır emin ol
Busraaaakkk lemonade06 ben dün tam 5 haftalıktım kese görebildik kalp atışı ve bebeği görebilmek için 2 hafta sonra yani 7.hafta da çağırdı demekki görünmeyebiliyor canım normal
Leontiine lemonade06 6+3 ama burada çok okudum 8. Haftada bebek görüp kalbini o haftada duyanı içini ferah tut 🤍
lemonade06 Leontiine inşallah canım biraz panik oldum 🥲 içimi rahatlattın gerçekten teşekkür ederim ❤️
pfa Busraaaakkk Benimde aynı şekilde 5 haftalık ilk kese gözüktü 5+5 de yolk kesesi oluşmuştu 28 inde 7 hafta oluyor o zaman a çağırdı beni
Busraaaakkk pfa 1 ağustosta da benim 7 hafta oluyor insallah güzel haberler alırız kalp atışını duysam rahatlıcam sanırım 🥹
Oz26 lemonade06 ben bugün gittim bebek var ama kalp atışı yok bir de çok küçük normalde 6+5 im ama crl 1.8mm yani 5 haftalık gibi cuma tekrar gideceğim
Sema1643 Hanımlar ben 7 haftalıkken gittim kese vardı bebek yoktu yarın başka doktora git dedi ben de gitmedim iki hafta bekledim başka doktora gittim o zaman göründü geç döllenmeden oluyor yani bekleyin içinizi ferah tutun 🙆🏽♀️ @lemonade06
Oz26 Sema1643 inşallah öyledir.gelişi süpriz oldu çocuk düşünmüyorduk ama iki haftada çok alıştım sanki 🥺 kaybedersem çok üzülürüm