naide827_ Merhabalar. Ben 21haftalik hamileyim. Necur eqzersizler yapmaliyim saglik icin ve kilo almamam icin?
Semanur_71 naide827_ Canım öğrenirsen ben yine de paylaşır mısın açıkçası ben de çok kilo almak istemiyorum ve sağlıklı bir bebeği dünyaya getirmek istiyorum pilates vs hiç bilgim yok varsa bilgim var yardımcı olabilirsin
mihriban1707 naide827_ YouTube’da Elçin Demirel adında bir pilates hocası var hamilelik döneminde yapılacak birçok pilates videosu var ben ilk hamileliğimde tamamen onu izleyerek spor yaptım ve çok rahat geçti
Patiseverana naide827_ ben de YouTube’dan Simge dumanı takip ediyorum bakalım sonuç nasıl olcak ama güzel bir anlatımı var hafta hafta hangi egzersizler yapılmalı gösteriyor, online dersleri de var ben doğuma yakın almayı düşünüyorum 🌺
MnvAkcl mihriban1707 Ben de Elçin Demirelle başladım 17. Haftadayım çok rahatlattı beni egzersizleri 🙏🏻
Semanur_71 mihriban1707 ya Çok teşekkür ederim bu bilgi benim için çok iyi oldu bazı arkadaşlar şehir hastanesine var demiş ama orası çok uzak gitmem mümkün değil evde malzemeleri alarak kendim yapmam daha güzel
Patiseverana Pandapella ben 18.Haftaya kadar kullandım progestan o dönem boyunca spor egzersiz ilişki yasaktı canım doktoruna bir sor istersen 🌺
Pandapella Patiseverana bende 21. Haftamda rahim ağzı kısalması var diye başlamıştım 1 hafta sonra tekrar gittiğimde iyi olduğunu söylemişti ama devam ettirdi sporu sormak da aklıma gelmemişti 1 haftaya aylık kontrolüm var artık o zaman sorayım teşekkür ederim 🐣
Duygu027 naide827_ platesi öneririm şehir hastanesinde ücretsiz veriliyor bende gidiyorum. Evde de yapıyorum
Devran Koltukta uyuyakalan ben bide spor yaptığımı düşünemiyorum 😂 odadan odaya geçerken yoruluyorum ayolll 😂😂😂🤣 sizleri yürekten tebrik ediyorum