Derosse Tgbkts Neler atlatmışsınız gerçekten sonuna gelene kadar şaşkınlıkla okuyup sonunda mutlu oldum sağlıkla kucağınıza aldığınız için bebeğinizi🩷
Nazf Tgbkts size kocaman sarılmak istedim Biz kadınlar çok güçlüyüz 🌸 Ben de gebeligimin başından beri çok şey atlattım, her hafta doktordayım Umarım ben de sağlıkla alırım kucağıma Sağlıkla kalın, sağlıkla buyutun evladinizi 🌸
Tgbkts Nazf biri sarilsa bagira bagira aglayabilirim 🥺 guclu olmak zorundayim ama yiprandigimi cok net hissediyorum yinede rabbime binlerce sukur hem evde beni bekleyen ogluma kavustum hemde karnimdaki yavrumu saglikla kucagima aldim. Allah razı olsun canım benim 🥺
Paramedikelif 2025 yılında hala yatarak sancı çektiren hastaneler görünce şok oluyorum. Allahtan bilinçliymişsiniz kalkıp yürümüşsünüz çok geçmiş olsun hayırlı olsun 🌸
Tgbkts Paramedikelif bende inanin evde 7 cm acikliga kadar bir saniye durmadim ama hastanede kalan 3 cm aciklik icin 5 saat yatirdilar beni 😳
Songulblt Tgbkts suyunuz falan azalmış mıydı yada sulu akıntımız olmuş muydu yanlış anlamayın lütfen çok sorunlu bi hamilelik geçirmişsiniz belki tecrübeniz vardır diye soruyorum
Tgbkts Songulblt son hafta hep camasirim islaniyordu ve akintim yogunlasmisti hani enfeksiyon olurda mukus gibi beyaz akinti okur ya o sekildeydi
Tgbkts Zeynepugrl evi elimde yerde bacaklarimi baya acarak diz kapaklarimi yere koyup saga sola esneyerek sildim, 40dakika kadar 3 defa suya oturdum sicak suda squat yaptim sonrasinda , pilates topunda esneme ve ziplama yaptim
Tgbkts Nurrrrtek ciddi bir bas agrisi yasadim tansiyonumu olctum 15-10 gittigimde 24 saatlik idrar istediler orda cikti canm
Tgbkts Biranneikibebe hic yukselmedi ama dogumdan sonra bacagima pihti atmis tansiyondan dolayi su an ozellikle sol ayagim inanilmaz sis 🥺
Pamuk95 Tgbkts bende de gebelik zehirlenmesi var 37 doğumu başlatalım diyorlar normal deniyeceklermis, ama korkuyorum tansiyondan dolayı, önerebileceğiniz birsey var mıdır bu sorunu yaşamamak için, bebeğinize de Allah sağlık versin size de bir an önce şifa inşallah 🤲
Biranneikibebe Tgbkts çok geçmiş olsun kan ssulandırıcı iğne falan devam edilmedi mi bazı doğum yapan annelere verildiğini okuyorum
Nazf Tgbkts o kadar içten hissediyorum ki hislerini Artık mutluluktan dökülsün umarım gozyaslariniz 🌸 Kötü olan her şey geride kalsın 🧿🙏🏽
Paramedikelif Tgbkts cimere yazın lütfen dikkate alacaklardır. Normal doğum için devlet çok uğraşıyor çünkü. En azından sizden sonra doğum yapacak olanlar için uyarı verilmiş olur
Queen3524 Pamuk95 kaçıncı haftadasınız bende aynı şekilde gebelik zehirlenmesi geçirdim 37 de tansiyonum çok yüksek diye normal denemeden sezaryen aldılar
Tgbkts Pamuk95 ben 36+6 da ozele gidip alttan muayene oldum acikligim oldugu icin doktor birazda mudahale etti kendi aancim baslasin diye istersen sende deneyebilirsin, birde yaptigim hareketleri yazmistim onlari yapabilirsin canm Allah kolaylık versin saglikla kucagina al insallah
Pamuk95 Queen3524 36 haftalığım 37 en fazla 38 beklicek oluyor doktor ama normal denicez diyorlar bende çok korkuyorum tansiyondan dolayı