1Anne35 kızlar 36+5 haftalık hamileyim bebek 2900 gram 8 ağustosa sezeryan için gün verildi o zamanda 39+5 olmuş olucam sezeryan için çok geç değil mi bilgisi olan var mı acaba
ikibebekbiranne_ 1Anne35 doktor herhangi bir erken doğum riski görmemiş olabilir. zaten bir sıkıntı olursa öne çeker o
1Anne35 herşey yolundaymış zaten 2. doğumum olucak ben 38 de alır diye düşünüyordum şaşırdım açıkcası
Glsh01 Arkadaşlar sezeryan doğumu siz mi tercih ettiniz yoksa zorunlumu ben 34+3 şuanda ama doktorum özelde olmasına rağmen sıkı yönetim var önermiyoruz normal ilerliyoruz dedi bende normal istiyorum ama e tabi sancılı bi süreç☺️
HumaBetul342 Glsh01 Benim zorunluydu.Normal doğum istiyorsunuz sancılı süreç olduğu için korkularınız var anlıyorum ama sezeryaninda sonrası sancılı her vucut kendini kolay toparliyamiyor amacım korkutmak değil bilgi vermek dikişlerden dolayı ağrı sancı oluyor öksüremiyorsun gaz problemleri olabiliyor tabi hepsi atlatiliyor geçiyor bı şekilde ama dediğim gibi biri doğum anı diğeri en az 1 hafta sancılı dönem
1Anne35 yagmr35 demekki çok var bu şekilde normal sanırım verilen tarihler acaba özelde mi erken den alıyorlar
1Anne35 ben ilkinde zorunlu sezeryan oldum aralarında 3.5 yıl olucak tam bunuda tekrardan sezeryan olarak onayladı doktor risk almak istemedik devlet hastanesine gidiyorum
1Anne35 evet bencede bu kadar geç olmamalı sonuç olarak zaten sezeryan olucaz 40 haftaya kadar bebek sürpriz bir şekilde kendi kendine gelmek isterse aniden apar topr hastaneye koşmak durumunda kalıcak 38 de verse rahat bir şekilde gider gelir insan
Miraaaaam21 1Anne35 33+6 dan selam :) başından beri doktorum 19 Ağustos dedi ve bir aksilik çıkmaz ise 38+3 te alıyor :)
Edosum 1Anne35 ilk sezeryanimi 39+0 da oldum şimdi 35+3 um haftaya cuma gidip bende gün alcam öyle dedi haftaya gel gün vereyim diye hayırlı sağlıklı gelsinler
kubrarsn 1Anne35 bende 23 temmuzda zorunlu sezeryana giriyorum tam 39 oluyorum doktorum bebeğin ciğer gelişimi için bekliyoruz 39a kadar dedi muhtemelen o yüzdendir
gulsenn1 Zeynepackgz 1 bucuk aydır protegin kacayı ile ugraşıyorum düşük seviyelerde doktorum riske atmak istemedi alalım dedi
Brcsylr Biz de 37 haftalık olduk, çarşamba günü tam günü kararlaştırıcaz doktorumla ama 38+2 de alabiliriz demişti son kontrolde🥹 hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize❤️