Umre5858 Kızlar bağdaş kurmuş göstermiyor bugun devlette göründüm kıza benziyor dediler ama net bilgi yok. nasıl hareketlendirebilirim bebeğimi, Yarın özele gidecem
Pembepanter Umre5858 tok git canım. Ve girmeden önce çikolata ye😊 Ben denemedim ama deneyen bir arkadaş demişti 😊
FtmaOngn Umre5858 ya canim benimde 15 haftalık bugün devlete gittim iki tarama sonucu icin hocam bakarmisinz dedim oda daha çok erken ama görürsem solerim dedi iki dakka baktı kız olma ihtimali var dedi sonra iki saat sonra ozelde randevum vardı doktor yarim saat baktı erkek pipisini gördük yanı :) oyuzden devletten umutlanma
yaseminan Umre5858 Ben cinsiyet öğrenemye gittiğimde çikolata yemiştim bebeğim yerinde durmuyordu çok hareketliydi😄
Umre5858 FtmaOngn yaaa, bende o yüzden özelden randevu aldım valla yarın gidecem hiç değil daha belli olur, ama bebeğin pozisyonu değişmesi lazım 😂 uygun pozisyonda değil göstermiyor
Pembepanter FtmaOngn amanın. Aynı seyleri yaşamışız seninle. Benimde 15+5 devlette gittim. İkili sonucu almaya. O zaman baktı biz sorduk cinsiyeti kız gibi görünüyor pipi göremedim dedi.😂 ama bilemiyorum tabi doğru mu yanlış mı. Cihazları baya eski.
burcumusalli Umre5858 ben de çok bekledim diye bebek hareketsizdi canım gectiğimde durgundu, doktora halbuki çikolata falan yedim diye boş bulundum 😂😂bi de üstüne neden bunları yiyorsun diye azar işittim yaaa
FtmaOngn Umre5858 canim doktorum yarim saatten fazla uğraştı benimkide kurbağa gibi hiç gostermiodu sag sol derken döndürdü bebgi zaten pipiyi gördük hanı kaç kez sordum hocam kordon olmaz değil mi diye ozeldeki cihazlar çok iyi ondan Emin’im emin olmasam söylemem dedi hanı doktora sole hemen kestirip atmasın yanı :)
FtmaOngn Pembepanter ewet bide arkası donukse hani kız göstermez diye galiba genelde zaten ugrasmiolarki beni azarladı daha çok erken ne bu merak diye bende üstelemedim ozeldeki doktorum sağolsun 45 dakka uğraştı yani
Pembepanter 29temmuz07 onu bende bilmiyorum 😊 daha istemedi dr. Ama yanliş hatırlamıyorsam arkadasım 20. Haftada falan yapılacak demişti
yaseminan Umre5858 özel veya devlet değil mesele doktorun iyi olması canım ben hem özele hem devlete gidiyordum her ikiside aynı yorumu yaptı sadece şu fark var özeldeki ultrason cihazları daha iyi
Duygu0007 Umre5858 karnınıza minik dokunuslar yaparak bebeği hareket ettirebilirsiniz. Dönmesi hareket etmesi için devletteki doktor ugraşmak istemiyor ama özele gittiğinizde doktor görmek için ulturason baslıgı ile karnınıza bir iki tıklama hareketleri ile bebeğin cinsiyetini görebiliyor.
Duygu0007 Umre5858 birde kız ise kacıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama 16-17. Haftalarda gösteriyor erkek bebek 12. Haftada direk gösteriyor
Minik_Hanim Duygu0007 ben 14. Haftada alenen gördüm kızımı.. resmen gorebileyim diye açtı bacaklarini kuzum😊
Duygu0007 Umre5858 birde kız ise kacıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama 16-17. Haftalarda gösteriyor erkek bebek 12. Haftada direk gösteriyor
Umre5858 Duygu0007 17+2’yim 🙈 sağolun cevaplarınız içinnn özelde cihazın daha iyi olduğunu öğrenmem iyi oldu için rahatladı yarın bakalım neler olacak inşallah görürüm🙈