Ayhande Rmysa3535 olmazmı ya Bendede oldu squat yaptırıyor çok ağrıyor başta sonra yavaş yavaş azalıyor
Deleted33000 Ayhande sakın evde bekleyeyim deme kuzum riske atma kendini de bebeğini de beni de bilgilendir burdan canım
Morrinah Ayhande a life takiplisin galiba ögyle hatırlıyorum süreçten bana da haber edermisin rabbim bir avazda doğurursun inşallah dualarım seninle
Ayhande Ruyaku ben bugün yürüyüş yaptım merdiven çıktım hiç oturmadım hurma yiyorum ve leke devame diyor rahim yumuşuyormuş
Ayhande Morrinah mümkünse a life uzak durun hiç güzel değil normal doğum istiyorsanız kesinlikle tercih etmeyin çok pişmanım
queenanne1 Ayhande 2cm açılmam vardı bunu öğrenince ev temizliği ördek yürüyüşü merdiven inip çıkma aksak yürüyüş onları yapmıştım 2 hafta falan sonra sancılandım doğurdum😂
Kdkdjd_737 Ayhande ben ikinci doğumumda ördek yürüyüşü yaptım merdiven indim çıktım bol bol yürüyüş yaptım
hayalperest2310 Ayhande sezeryanı niye istiyor canım ben kızımda 40+5 te suni sanciyla doğum yapmıştım
Ayhande hayalperest2310 para için galiba. Sürekli korkutmaya çalışmalar falan malesef insan değiller doğumdan sonra çimlere şikayet edicem