Deleted33000 Ayhande daha önceki dogumlarda da özel bişey yapmadım bu üçüncü de de bişey yapmadım zaten önceki dogumlardan kalan 3 cm açıklık vardı o şekilde haftalarca dolaştım 39+6 doğum yaptım Acilmam hızlı ilerledi
lutka01 Ayhande merdiven in çık bacaklarını aça aça, ve korunmasız cinsel ilişki işe yarıyor ben bir haftadır ikisini yapıyorum rahim ağzı yumuşamış baya
queenanne1 Ayhande 2cm açılmam vardı bunu öğrenince ev temizliği ördek yürüyüşü merdiven inip çıkma aksak yürüyüş onları yapmıştım 2 hafta falan sonra sancılandım doğurdum😂
ErsBegAs Şu an 36+1iz 35ten berş Activation Labor, Adaçayı, Hurma, Ananas, Ahududu Yaprağı Çayı, Sıcak suda Squat, Pilates, Zumba yapıyorum bakalım haftaya salı kontrol var 🤣
Rmysa3535 ErsBegAs kızzz post açtim ama gören olmadı bişe sorcam bende o dediğin hareketleri yaptım kadını ama aşırı bacak ağrım var baldır sende oldumu acaba
Ayhande Deleted33000 39+1 im doktorum sezeryan ol diyip duruyor strese soktu beni be olmus bi kesikten daha kolay diyor deli olucam açılmamın olması lazım
Deleted33000 Ayhande bunun için bazı hareketler var galiba özellikle actovation labor sporunu dene işe yarar belki
Sinif177 Ayhande vajinal muayene de açıklığın varsa membran sıyırma yaptırmanı tavsiye ederim. 1 cm açıklıkla membran sıyırma yapma doktorum 2 gün sonra suyum geldi. Sancı ile açılmam oldu. Bir de dere geçilirken at mı değiştirilir deme doktorunu değiştirmeyi gözden geçir derim. Miad aşımı bile olmamış bebek için sezaryen düşünüyor. Bebeğin suyu azdır kilosu fazladır problemler vardır sezaryen tabi ki düşünürsün ama haftası geçiyor diye sezaryen neden düşünürsün ki
Rmysa3535 Ayhande o ne karışıyo be herkesin kendi bileceği iş valla canım doğum anında kendini kontrol edersin illa ikiside zor ben sana normal kolay diyemem normal yaptım doğumumu ilkini bide kendi sancım olmadı benim suni aldım ona dayanamadım ama aldıktan 3 saat sonra doğurdum doğar doğmaz bebek acı falan gitti kendi sancın daha iyi tabi suni hemen vuruyo ama bende o ara çok yalvardım sezeryan istiyorum diye ama çevrendeki sezeryan olanları görünce iyiki sâdece 4 saat çekmişim dedim ikinciye hamileyim aralarında 1 sene var şuan 40 haftalık hamileyim ve doğumum olsun diye bekliyorum o ağrıyı bilememe rağmen normal istiyorum 🥰🥰
hayalperest2310 Ayhande sezeryanı niye istiyor canım ben kızımda 40+5 te suni sanciyla doğum yapmıştım
Rmysa3535 Ayhande arkadaşın önerdiği yabancı şey bende işe yaramaya başladı iki gündür yapıyorum ve hafiften ağrılar hissediyorum bacak ağrımda oldu ama bi an önce gelsin gerisi önemli değil🥰
Ayhande Rmysa3535 olmazmı ya Bendede oldu squat yaptırıyor çok ağrıyor başta sonra yavaş yavaş azalıyor
mucizemgelsin61 Merdiven indim çıktım ördek yürüyüşü yaptım ayakta bacaklarımı yukarı kaldırdım dizlerimi karnıma kadar sonra esnetip indirdim böyle dışarıya doğru yapıp indirdim aynı zamanda yürüdüm bu hareketi yaparken birkaç gün içinde ( 2 3 gün belkide ) 9 cm açıklıkla acile gittim doğurdum😃
Ayhande Sinif177 hayır çocukta sıkıntı yok çok şükür bir kez değiştirme hakkım vardı değiştirdim serefsizler sürkeli Sezeryana yönlendiriyor
Ayhande Rmysa3535 inşallah istediğin gibi olur ben doktorların sürekli sezeryan demesine uyuz oluyorum illaki agrı olucak tahmin bile edemiyorum ikiside zor