pkbsr ben eşimle bunu konuştum kendisi bana o kadar aktif rol almasam olur mu dedi 😅 yani hep yanımda olmak istiyor tabii ki ama bana mantıklı gelen birkaç soru sordu. İkimzide bebek konusunda deneyimsiziz ve anne baba olarak en çok heyecanlı olan biz olucaz, olgun biri daha faydalı olmaz mı dedi. Birde ben senin neren ne kadar ağrır bilemem ama annen doğum yapmış çocuk büyütmüş bir kadın sana daha çok fayda sağlamaz mı dedi. Bana mantıklı geldi. Açıkcası gösterildiği gibi toz pembe geçmiyor doğumdan sonraki hastanede geçen süre. En basiti emzirirken canım acısa kocam bunu anlamaz ama annem anlar 😅 sağolsun evde her şeyime yardım ediyor ama hastanede bu kadar aktif olmak istemiyor. Mesela doğuma da girmek istemedi. İğrenmek istemiyorum dedi. Haklı buldum, sevgisiyle ilgili bir durumda değil erkek sonuçta istemedi zorlamadım 😅 henüz doğum yapmadım ama kafamızda hazır yani planımız nasipse. Annem yanımda kalacak, eşimde duruma göre geç saatte kadar durup isterse annesine geçecek ya da arabada bekleyecek. Ki gidebileceğini hiç sanmıyorum ama 😅