serdenli Kbra18 https://www.gipastekstil.com/urun/polkan-13061-bayan-2-li-hamile-pijama-takimi benn az önce aldım
serdenli Ezgimstf valla kapıda ödemeli aldım bende her ihtimale karşın ilk kez aldım çünkü iç çamaşırı da aldım nbb nin ürünleri felan gayet uygundu inşallaj görndükleri gibide gelirler ama bi sorun olucağını sanmıyom tutkunun toptan satış sitesi
serdenli Melikeahmettt tutkunun toptan satış sitesi bi çok markayı satıyo nbb tutku felann farklı ürünlerde aldım ama bende ilk kez aldım kapıda ödemeli aldım yinede😊
zeynepbetulonder serdenli ben de şimdi baktım siteye, çamaşırlar çok uygun, şuan 24. Haftadayım, emzirme sütyeni alcam, bedene karar veremiyorum, acaba ilerleyen süreçte artar mı sizce, yoksa şuanki bedenime göre alırsam lohusalıkta da kullanabilir miyim?
Dmlaysun serdenli cok guzel gelıyolar canım ıcın rahat etsin bı ara iç çamaşır işi yapıyodum toptan ordan alıyodum faturalı falan gayet malları guzel anem 2 senedır pıjama takımını gıyer rengı bıle atmadı
Kbra18 DuyguDuman doğumdan sonra 4 5 aylık gibi kalıyor göbeğin bir dönem ondan ötürü pohusa pijaması öneriliyor doğum yapanlara yoksa normal pijamayı büyük beden alsan kolları kötü durur
nazlihasan serdenli bende sabahlık arıyorum tek ama bulamadım malesef takım güzel gelirse haber ver canım😇
Deletedmom133 Hacer61 tugay diye bir dükkandan şuan da indirim varmış gecelik aldım ben tişörtlü 30 tl verdim tam takım olarak ta vardır hesaplı sanırım heryer farklı fiyat veriyor her dükkana girdim ben
karamel Kbra18 suwen mağazası varsa etrafınızda cok indirimde alt ust pijamalar 50-60tl cok da kaliteli