ozge1001 eliff077 11. Gün silik çizgi ise bile yüksek ihtimalle gebesiniz zaten kan verme gününüze de az kalmış inşallah pozitiftir 🥳
Ikraa_22 eliff077 ben de aşılamanın onuncu günü yapmıştım aşırı sillik 11. günü yaptım daha belirgindi gün geçtikçe yaptıklarım daha daha belirginleşti adet günü kan verdim 2009 çıktı inşallah sizin de vardır
eliff077 Gul1402 inşallah canm herkese nasip etsin ama sevinemiyorum bile 2 tane yaptım birinde as belli birinde daha da belli aritmed test bir önce de yaptım negatif çıktı kanda 🥹 inşallah bu dogru pozitifdir
eliff077 1_Ozgnn merhaba 11 gün yapmış oldum aşılamayla birlikte 11 ama adetime 1 gün kaldı yalancı pozitif de olablr ji
1_Ozgnn eliff077 ya çnkü iğnenin etkisi 14 gün kadsr kalabilyormuş bende ovitrellenin 9.günü normal kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı ondan sordum acaba tekrar test yapmalı mıyım
eliff077 ozge1001 inşallah agzınız bal yesin ama inanın sevinemiyorum inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin içlerinde bizlere de ya rahim isminle bizlerde nasip eyle Allah’ım
ozge1001 eliff077 amin canımm inşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip olsun banada dua edersiniz ☺️
eliff077 1_Ozgnn aynen bekleyelim 14.gün direk kan verelim testler yanıltıyor inşallah ikimizde olumludur
1_Ozgnn Amin inşallah Brnde bugün normal kaset test ile yaptım çoook ince silik bir çizgi çıktı sanırım iğne etkisini yitiriyor
eliff077 1_Ozgnn bende de silik işte varmı yokmu iğne etkisimi bilmiyorum ki inşallah vardır ben öyle koyusunuda gördüm kanda. Negatifdi