2princessmother xan1mm bence yapp olmasa da üzülme bende sırt ağrısı kalça ağrısıyla şüphelenip yaptım aşkım Önceki postuma bak yazdım herşeyi oraya
2princessmother irmm388_ days doctor Daha önce çok yaptım test her markayı denedim 1-2 kere anca yalancı pozitife rastladım Bunda bilmiyorum bu kadar net yalancı verir mi 2 tane yaptım. İkisi de böyle
xan1mm 2princessmother adetden 2 gün önce kan geldi ama adet gibi değildi ağrım fln yokdu sadece 3 gün oldu sonra kesildi şimdide sırtım çok kötü ağrıyo midem bulanıyo benim adet fena geçiyodu ağrıdan kalkamıyodum yerden
2princessmother xan1mm geçen ay 20 gün gecikmeyle 20 tane test yaptım pozitif çıkanda vardı negatif çıkanda vardı Nasip o zamana değilmiş dedim geçtim
mrvunn 2princessmother Bende days doktor un yaptım çift çizgi 2. Silik. Eczacı Vula markası kesin dedi onu aldım oda daha net çift çizgi çıktı. İnşAllah hayırlısı ile vardır 🌼
Slmcnmyeniben 2princessmother üzülerek söylüyorum bu marka yalancı pozitif veriyor malesef başka bir marka deneyin
Busraaaakkk 2princessmother 😄 benim ilk testim silik çıkmıştı, ikinci kez test yaptım onda daha belirgindi istersen bi test daha yap
2princessmother Busraaaakkk dün yaptım hafif vardı sonra üf yine yok boşver günümü bekleyeyim dedim daha adetime 11 gün varrr Sonra evde test varya kullanmasam asla duramam 😅😅 yaptım belirginleşmişti